Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alex telles
atki.gif

Alın bunu alın

Yav Baskan niye her transfer döneminde böyle sözler verirsin anlamiyorum ya :)

2 gündür Kap aciklamasi bekliyoruz, hafta bitti :) Daha Muslera bile aciklanmadi :)

Hajrovic formayi giydi, o da aciklanmadi. Telles 2 gün evvel aciklanacakti, o da aciklanmadi.

Daha yerli transfer bekliyoruz :)

:) Yasi gectim, ikisinin arasinda cok fark yok yinede bence. Veysel de öyle müthis bir bek degil. Düz bir bek.

Skor, asist vs. genelde hic katkisi yok. Salih de öyle. Benim icin farketmiyor acikcasi.

Bu ismi gecen bütün yerli futbolcular öyle cok önemli futbolcular degil acikcasi.

Alternatif kadroyu biraz genisletmek icin cabaliyoruz iste.

Hicbiri Selcuk, Burak, Hamit gibi direk oynayacak oyuncular degil acikcasi.

Salihe 3-4m verilcegine daha az bi miktara Eskisehir yonetimi ikna edilebilir. Salih, tamam fizik gucuyle birseyler yapmaya calisiyor ama bek pozisyonunda inanilmaz yetersiz ozellikle hucum anlaminda. Eskisehirde bulundugum icin Veysel i onlarca kez ciplak gozle izleme firsatim oldu. Zaman zaman taraftara sac bas yolduruyorda olsa, biraz sabriligide olsa hucum anlaminda cok daha efektif bindirmeleri olsun, duran toplarda arka direge yaptigi kosular olsun skora da katki yapacagini umuyorum. Tabii bu saydigim ozellikleri bizim as oyuncumuz olmasina yetmeyecek ama en azinda bu yabanci sacmaliginda elimizi rahatlacagini dusunuyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Bucasporlu Umut´u herkes begeniyordu burda. Besiktas maci miydi neydi, kupada.

Arda gibi tarzi var, cok etkili filan diyorlardi. O oyuncu dimi bu?

Salih Dursun'u istemek gibi bir hata yapmışız, alarak hatanın kralını yapmayız umarım. Zaten takımda tonla tekniği zayıf, oyun zekası düşük oyuncu var.

Yaz transfer döneminde Kerim Frei dolaşıyordu buralarda.

Arda mı Kerim mi diye sorsak Kerim diyen bile vardı.

Direk ilk 11'e yazılıyordu.

Ama sonuç.

Bu transfer döneminde de her yerliyi göklere çıkartıyoruz. Direk ilk 11'e yazıyoruz. Umarım beklediğiniz gibi çıkar.

Salih Dursun'u istemek gibi bir hata yapmışız, alarak hatanın kralını yapmayız umarım. Zaten takımda tonla tekniği zayıf, oyun zekası düşük oyuncu var.

Ceyhun artı 1 milyon Euro imiş,işin ilginç tarafı Ceyhun ,salihden daha iyi oyuncu, bu takasda salih üste 1 milyon Euro alırsak azıcık mantık olurdu, komedi gibi koskoca klüp çocuk oyuncağına döndürülmüş, koskoca adamlar sıfır futbol bilgileri ile ergen misali klübü yetersiz futbol bilgileriyle oyuncak haline getirmişler..

Tarik disinda yerli bek transferine pek sicak bakmiyorum. Onun da ne olacagi belli degil müthis stratejimiz sayesinde.

Belki Ishak da bi alternatif olabilir, ama Veysel ve Salih gibi oyunculari sevmiyoruz biz.

Madem alacagiz, bari imzayi attiralim da, sezon sonu bedava gelsin Veysel, sonradan aglamayalim.

1 m + Ceyhun'u verip Tarık'ı alsaydık keşke. Salihte iş yok yaw :S

Aynen.Bende beğenmiştim lakin tek maçla adam değerlendirmek ne kadar doğru olur ?

Hic tanimiyorum valla, o maci da izlememistim. Mac esnasinda forumu takip ediyordum sadece.

Umut Umut diye cosuyorlardi burda. Ordan aklimda kalmis. Teknik heyet izlemistir herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt