Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne salih ne Veysel nede İshak, illa birisini alacaksaniz Tarık'i alin. En azından yasi ve yetenek potansiyeli bakımından azcık daha fazla gibi.

♧tapatalk♧

Yaz transfer döneminde Kerim Frei dolaşıyordu buralarda.

Arda mı Kerim mi diye sorsak Kerim diyen bile vardı.

Direk ilk 11'e yazılıyordu.

Ama sonuç.

Bu transfer döneminde de her yerliyi göklere çıkartıyoruz. Direk ilk 11'e yazıyoruz. Umarım beklediğiniz gibi çıkar.

Arda ile herhangi bir yerli futbolcuyu kıyaslamak saçmalık olmuş. Şu an takımda en çok görmek istediğim oyuncu Arda.

Transfer stratejimiz çok yanlis çok adamlar hakli istediği kulübe değil fazla para verene satacaklar adamlar malmi versin ucuza bizde tam tersi bedava gonderiyoruz topculari çok ilginç bir strateji

Discovery cihazımdan gönderildi

Beyler, yarim saat sonra Yilmaz Vural GSTV´de :) Biraz kafa dagitmak, zaman gecirmek isteyen varsa izleyebilir :)

Bundesliga 2´de hic Türk oyuncu yok mu yahu? Bek filan oynayan? Kapin gelin. Olcay bile adam oldu, kendini süperstar saniyor. Ugrasmayalim Süper Lig kulüpleriyle.

Alparslan Öztürk´ü Kasimpasa mi aldi? Öyle birsey okumustum bi yerde sanki. En uygun bek o bence.

gs tv havaalanında

Çeptalk

images

Ceyhun artı 1 milyon Euro imiş,işin ilginç tarafı Ceyhun ,salihden daha iyi oyuncu, bu takasda salih üste 1 milyon Euro alırsak azıcık mantık olurdu, komedi gibi koskoca klüp çocuk oyuncağına döndürülmüş, koskoca adamlar sıfır futbol bilgileri ile ergen misali klübü yetersiz futbol bilgileriyle oyuncak haline getirmişler..

Büyük ihtimal ihtimal dahilindeki oyuncular içinde en ucuza gelecek olan Salih. Tarık ile Veysel'in yine bir şekilde katkısı olabilir ama Salih'i anlamakta güçlük çekiyorum cidden. Sanırım Başkan Bjk araya girdiği için Tarık'tan vazgeçtik demiş. Öyle bir şey yaparlarsa büyük hata ederler.

yahu yeri değil ama GSTV artık canlı yayın yapmıyor mu Dailymotion'da

bilginiz var mı ???

kaan(schalke) ve koray(dortmund) hiç izleyen, bilen var mı? bizim ilk11 için yeterli mi, kaldırabilirler mi.. ben çok yetenekli olduklarını duydum ama tecrübe yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt