Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık İshak la Semih ne alaka

Ben Semih in oynadığı futbolu seviyorum saygı duyuyorum. Onun futbolundan zevk alıyorum. Kötü oynadığı maçların sayısının çok az olduğuna inanıyorum. Ama nezaman Semih Kayanın sayfasına girsem hunharca doğrandığını görüyorum.

Tarık ve İshak ın Semih ten çok daha iyi futbolcular olduğuna inanmıyorum. Sonuçta nolucak bu adamlar alınınca aynı ağır hakarete varan eleştiriler alınmasını isteyen adamlar tarafından gene yapılacak.

Burak a yapılanlarda aynı mesela veya Selçuk a yapılanlar. Tarık İshak falan bu adamlardan daha iyi değil.

unal aysal'ın besıktas sneıjder gibi bi yıldızı 28 yasında alsın ronaldinho yu kendi paramla alırım dedigi dogru mu :) tt olmus twitterda

Bu durgunluğun "fırtına öncesi sessizlik" olacağını umuyorum. Öyle istiyorum çünkü.

Dünya gözüyle bir safkan solbek görebilecek miyiz acaba ?

Kontenjan sorunundan Telles'in de gelmesi geçikti strese girmemek elde değil...

Yerli orta saha transferi gündemde bile yokken, Engin ve Yekta´nin Antalya kampina götürülmemesini anlamiyorum.

Alternatif diye yanip bitiyoruz, elimizdekileri de postaliyoruz. Hele Yekta´nin gönderilmesini sacma buluyorum.

Orta sahaya kimi alacagiz kardesim biz? Selcuk ve Melo´ya mahkum mu olacagiz 3 kulvarda?

Hadi Tolgay Arslan gibi 2-3 futbolcu alsan eyvallah diyecegim de, o da yok.

Alex Telles ile bildirim niye gelmiyor ?

Görüşüyoruz diye bildirim bile gelmedi daha :D

Yerli orta saha transferi gündemde bile yokken, Engin ve Yekta´nin Antalya kampina götürülmemesini anlamiyorum.

Alternatif diye yanip bitiyoruz, elimizdekileri de postaliyoruz. Hele Yekta´nin gönderilmesini sacma buluyorum.

Orta sahaya kimi alacagiz kardesim biz? Selcuk ve Melo´ya mahkum mu olacagiz 3 kulvarda?

Bucalı cocuk geliyor ayrıca Hamit dönüyor

yekta götürülmüş

götürülmediğini kim söyledi renktaş

Çeptalk

yılmaz vural salihi övüyor

sakaryada stoper ön libero ofansif orta saha hatta forvet bile oynatmış

kaç para varsa verin alın diyor :D

Çeptalk

Kac gündür bir hareketlilik yok. Ismi gecen adamlarda zaten vasat anadolu topculari.

[attachment=6483:181220131421551288857_2.jpg]

Ekli dosyalar

• 181220131421551288857_2.webp
    181220131421551288857_2.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 369
Galatasaray News ‏@GrandeGS44 sn

Yılmaz VURAL: "Kaç para verirlerse versinler, GS Salih Dursun'u alırsa büyük iş yapmış olur. Fizik-kondisyonu Avrupalı oyuncularla eşdeğer."

el birligiyle iteleyecekler bu cocugu bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt