Mertcan Karakaya
Sarı Üye
- 5 Ocak 2014
- 115
- 0
- 586
abi ne alaka biri sol bek biri sağ açık
Kardeşim mevki bazında değil. 2 Side yabancı. Şuanda gönderilecek gibi gözükende tek isim Dany .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi ne alaka biri sol bek biri sağ açık
Kardeşim mevki bazında değil. 2 Side yabancı. Şuanda gönderilecek gibi gözükende tek isim Dany .
Karsindaki Mourinho ama.
Bruma ve Hajrovic defansif anlamda pek saglam degiller, ve Mourinho'nun takimlari en iyi counter-attack takimlar oluyor.
Ben sadece birisini oynatirim
Takımın teknik direktörü Mancini hoca transferi yapıyor taraftar değil.Yıldız oyuncu lazım diyorsun ama takıma genç oyuncularda lazım hemen hemen takımın yaş ortalaması 30.
Ya adamı bildirebilirsin sadece lig için lisans çıkaramazsın.
Belliki Bir Aksilik Var. İstanbula Getirilip Sağlık Kontrölünden Geçirlip Borsaya Anlaşma Bildirilmediyse Mutlaka Bir Sorun Var. Acaba Ne. Bana Göre Telles-İzet Arasında Bir İkilem Var. İkisinden Biri Tercih Edilecek.
Hatem Ben Arfa,Kevin Kampl,Lukas Podolski.
Bunlar Yaşlımı hele hele Kampl 23 Yaşında.
Karsindaki Mourinho ama.
Bruma ve Hajrovic defansif anlamda pek saglam degiller, ve Mourinho'nun takimlari en iyi counter-attack takimlar oluyor.
Ben sadece birisini oynatirim
podolskiyi zamanında alıyoduk adam arsenalı tercih etti şimdi neden bize gelsinki
Hatem Ben Arfa,Kevin Kampl,Lukas Podolski.
Bunlar Yaşlımı hele hele Kampl 23 Yaşında.
Haydaa Canım kardeşim Niye Etmesin Yahu.
Biz Podolskiyi İsterken Elimizde Ne Avrupa Bileti vardı Vede Bitik Bir Takımdık.
Şimdiki Galatasarayla O Birmi![]()
![]()
mancini chelsea maçına, herkes sağlıklı olursa 4-4-1-1 hamit-riera kanatlarıyla çıkar, bruma-burak-hajro falan sonradan girerler , kontrol futbolu rulez
Çeptalk
Ayrıca 3-5-2 Kötü Bir Seçim. Adamların Kanat Oyuncuları Pire Gibi Yahu.
Riera ve Eboueyle Dalga Geçerler. Rakip Ne Oynuyorsa Sende onu oynayacaksın.
Chelsea 4-2-3-1 oynuyor. olay bitti. sende bunu oynayacaksın.