Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler az buçuk kadro belli muslera eboue chedjou semih telles selçuk melo bruma(form tutarsa hamit) sneijder burak drogba

Belliki Bir Aksilik Var. İstanbula Getirilip Sağlık Kontrölünden Geçirlip Borsaya Anlaşma Bildirilmediyse Mutlaka Bir Sorun Var. Acaba Ne. Bana Göre Telles-İzet Arasında Bir İkilem Var. İkisinden Biri Tercih Edilecek.

Aksilik felan yok.Kadromuzda şu anda 10 yabancı bulunduğu için Dany-Riera-Amrabat 3'lüsünden 2'sini yollamak istiyorlar.Tahminimce tek sorun gidecej oyuncuların da durumdan haberdar olması ve kulüpten olabildiğince fazla para koparmak istemeleri.

Karsindaki Mourinho ama.

Bruma ve Hajrovic defansif anlamda pek saglam degiller, ve Mourinho'nun takimlari en iyi counter-attack takimlar oluyor.

Ben sadece birisini oynatirim

mourinho muazzam bi hoca, bakıyosun adamlar ne oynadı ki diyosun ama kalene 3 tane bırakmış oluyolar. öyle bi takım karşısında pozisyona girmek önemli ama bitiricilik çok daha önemli olacak. açıkçası brumanın 11 başlaması bana doğru gelmiyo o maçta ama izet eğer birkaç maçını izleyince o ışığı verecekse başlayabilir. o maçta uzaktan şut atabilecek isimlere çok ihtiyacımız olacak.

mancini chelsea maçına, herkes sağlıklı olursa 4-4-1-1 hamit-riera kanatlarıyla çıkar, bruma-burak-hajro falan sonradan girerler , kontrol futbolu rulez

Çeptalk

Hatem Ben Arfa,Kevin Kampl,Lukas Podolski.

Bunlar Yaşlımı hele hele Kampl 23 Yaşında.

Sen 2014 te yaşamıyorsun galiba ben arfa sakatlıklardan sonra ölü enginin bel bölgesinden fazlası var eksiği yok. Podolski sakattı şuana kadar sağlam olsa wenger o adamı oynatmaz mı kampl hiç girmiyorum hajro beğenmeyip bunu istemek bir fener maçına bakarak. Arada fark yoktur. Hajro ile kampl arasında

Ayrıca 3-5-2 Kötü Bir Seçim. Adamların Kanat Oyuncuları Pire Gibi Yahu.

Riera ve Eboueyle Dalga Geçerler. Rakip Ne Oynuyorsa Sende onu oynayacaksın.

Chelsea 4-2-3-1 oynuyor. olay bitti. sende bunu oynayacaksın.

Beyler toplanın duyum var elemanın biri bağlandı radyospor a isim sölemedi ama ya Koray Gunter yada Kaan Ayhan ile ilgileniyomuşuz. Gurbetçi stoper dedi çünkü ama Ömer Toprak değil daha genç gelecek için dedi

mancini chelsea maçına, herkes sağlıklı olursa 4-4-1-1 hamit-riera kanatlarıyla çıkar, bruma-burak-hajro falan sonradan girerler , kontrol futbolu rulez

Çeptalk

riera gider, hamit mamit oynarsa benim icim kaldirmaz o maci, pes'e göre -5 tempoyla oynariz

muslera

eboue chedjou semih telles

hajrovic melo selcuk bruma

sneijder

drogba

herkes %100'ünü verecektir kanatlarimiz gidip gelecek yardimlasma üst düzey olacak bence..

bu maclarda kontrol önemlidir. hajrovic ve bruma chelsea karsisinda oynamayacaksa neden aldik peki??

riera falan birinin yarisi etmez.​

ya Bırakın Allah Aşkına. Podolskinin Sakat Hali Takımda Mevcut Kanat Oyuncularından (Bruma hariç) BİN KAT Faydalı Olur. Tecrübe var birkere.

Ayrıca Ben Arfa Senenin Başından Beri On Numara Top Oynuyor. Geçen sene haberlerini bırak.

Ayrıca 3-5-2 Kötü Bir Seçim. Adamların Kanat Oyuncuları Pire Gibi Yahu.

Riera ve Eboueyle Dalga Geçerler. Rakip Ne Oynuyorsa Sende onu oynayacaksın.

Chelsea 4-2-3-1 oynuyor. olay bitti. sende bunu oynayacaksın.

3-5-2 Chelsea'ye karşı riskli olabilir ama böyle bir mantık daha önce görmedim. Rakip ne oynarsa sende onu oynayacaksın ne ya :D Barça 4-6-0 oynuyor hadi oyna bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt