Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Riera

Melo-Selçuk

Bruma Sneijder Burak

Drogba

mevcut kadroya göre yapılmış bir chelsea kadrosudur. ama hajrov e telles imzalasa bile sadece telles formayı alır. hajro anca yedek olur.

Lescott gelmedimi dahaa

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Veysel,Salih,Alex Telles,Umut birde stoper gelir biter bu transfer dönemi de...

Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Riera

Melo-Selçuk

Bruma Sneijder Burak

Drogba

mevcut kadroya göre yapılmış bir chelsea kadrosudur. ama hajrov e telles imzalasa bile sadece telles formayı alır. hajro anca yedek olur.

burak gibi büyük maclarda bile takim ruhunu sorgulatan adamla oynamak büyük risk olur, burak oynamaz..

Hakan, Tolgay, Alparslan, Omer. Aysal çilek arıyorsa bunlardan alsın. Ek olarak Tarik da alınabilir:)

♧tapatalk♧

riera gider, hamit mamit oynarsa benim icim kaldirmaz o maci, pes'e göre -5 tempoyla oynariz

muslera

eboue chedjou semih telles

hajrovic melo selcuk bruma

sneijder

drogba

herkes %100'ünü verecektir kanatlarimiz gidip gelecek yardimlasma üst düzey olacak bence..

bu maclarda kontrol önemlidir. hajrovic ve bruma chelsea karsisinda oynamayacaksa neden aldik peki??

riera falan birinin yarisi etmez.​

riera gitmez, dany-amrabat gider telles hajro gelir, tüm maaşını ödeyeceğimiz adam kenarda dursun 20 maç limiti dolmayacak şekilde yararlanırız, sen chelseanin yaptığı savunmayı görmüyorsun galiba bruma hajrovic falan sökmez bunlara, orta saha özellikli ve daha tecrübeli oyuncularla oyunu tutmamız şart, hücumda da sneijder drogba şapkadan tavşan çıkarırsa gol bulabiliriz belki

Çeptalk

Bu Takımın En iyi Golcüsünü Ne Çabukda Gömdünüz.

Geçen Sene Burak Olmasa Uefada bile değildik abisi.

Tecrübe lazım tecrübe.

tamam da sampiyonlar liginde tek forvet oynarsin büyük rakiplere karsi

drogba ve burak var elimizde.. ve büyük maclarda tahtada drogba'nin ismi yazar.

ya Bırakın Allah Aşkına. Podolskinin Sakat Hali Takımda Mevcut Kanat Oyuncularından (Bruma hariç) BİN KAT Faydalı Olur. Tecrübe var birkere.

Ayrıca Ben Arfa Senenin Başından Beri On Numara Top Oynuyor. Geçen sene haberlerini bırak.

yazdığınız yazı ile yine de çelişiyorsunuz ama, bize yıldız adayı lazım değil yıldız derken o yıldızlar ben arfa, kampl olmamalı öyle değil mi. hatta podolski de yaşı ve sol kanat olması itibarı ile olmamalı. evet bize yıldız lazım görüşüne katılıyorum ama yıldız dediğimizde sneijder-drogba etkisi yapacak yıldız olmalı.

Yabanci oyuncu alınmasin, bütçe yerlilere ayrilsin. Hakan + Omer için sartlar zorlansin. Yabanci transfer edersek Bruma'nin oynamasi neredeyse imkansiz olacak.

♧tapatalk♧

Hatem Ben Arfa,Kevin Kampl,Lukas Podolski.

Bunlar Yaşlımı hele hele Kampl 23 Yaşında.

Kampl ı Fener maçı olmasa tanırmıydın bunun yanında Hatem Ben Arfa bonservis ücretiyle alacağı bir ücreti düşün Podolski 1 sene sonra 30 yaşında para kazanabilirmiyiz?Uzun soluklu başarı isteniyorsa gençlere önem vermek ve gelişimine katkı sağlamak gerekiyor.Kampl ı bizim ülke dışında kimse istemiyor çünkü bitiriciliği yok.

tamam da sampiyonlar liginde tek forvet oynarsin büyük rakiplere karsi

drogba ve burak var elimizde.. ve büyük maclarda tahtada drogba'nin ismi yazar.

Sen SOn 2 senenin gol kralı olsan, Clde geçen sene 8 gol atmış olsan bu senede ligde takımın en golcü adamı olsan. Seni büyük maçlar dahil yedek kulubesinde oturtsalar İçine oturmazmı. ?

Illaki yabanci alacam diyorsa Aysal Song'u alsın:)

♧tapatalk♧

Hakan ve Ömer şu yabancı sınırında çilek sayılırlar zaten

Alabilecegin en iyi yerli bunlar gözüküyor ve elimiz mahkum yerli almaya. O yuzden tek hedef bunlar olmali. Yabanci alirsak kanatsız oynamaya devam...

♧tapatalk♧

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt