Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci oyuncu alınmasin, bütçe yerlilere ayrilsin. Hakan + Omer için sartlar zorlansin. Yabanci transfer edersek Bruma'nin oynamasi neredeyse imkansiz olacak.

♧tapatalk♧

Bu tür oyuncuları devre arasında almak nerdeyse imkansız sene başında alacaktık tren kaçtı.Yabancı oyunculardan bazılarınında gitmesi gerekiyor Dany Amrabat en azından gitmesi gerekiyor.

BdNfOPnIgAEvuGo.png:large

Antalya Cup turnuvasında hazırlık maçında karşı karşıya gelecek Galatasaray Ajax maçını 10 Ocak Cuma Kanal D yayınlayacak.

Yeni transferleri Alex Telles ve İzzet Hajroviç ile birlikte Drogba, Sneijder, Burak, Selçuk, Melo ve Muslera’lı kadrosuyla Galatasaray, turnuvadaki ilk maçında Hollanda şampiyonu Ajax ile karşılaşacak. Saat 20.30’da başlayacak olan mücadele, Kanal D’den canlı olarak ekrana gelecek.

Yayın Tarihi : 10 Ocak Cuma/2014

Yayın Saati : 20.30 - Canlı

Bu tür oyuncuları devre arasında almak nerdeyse imkansız sene başında alacaktık tren kaçtı.Yabancı oyunculardan bazılarınında gitmesi gerekiyor Dany Amrabat en azından gitmesi gerekiyor.

O kadarda zor olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bu is paraya bakar. Aysal almaya niyetli olsa alirda, kesin istenilen bonservisi fazla buluyordur. Ab kuralı tam netlesmeden yerliye cok para vermeyi istemiyor başkan.

♧tapatalk♧

Genç potansiyelli oyuncuları zamanında almamız gerekiyor.Herkes 2.Ribery diyor eğer Shaqiri yi almıs olsaydık bu olay gerçekleşecekti.Hajroviç ve Alex Telles gelecek adına bize kazandırabilir.Zaten elimizde Bruma var güçlenip dengeli oynadıgı zaman takım kim olursa olsun anasını ağlatır.Genç oyuncuları alıp sabır göstermek gerekiyor ama yetenekli gençleri.

Piyasa Değerleri hakkında bilginiz varmı arkadaşlar ? ben ebouenin,hamitin ve cehdjounun piyasasının düşmesini,sneijderinde yükselmesini bekliyordum ama bir kıpırdama yok.

O kadarda zor olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bu is paraya bakar. Aysal almaya niyetli olsa alirda, kesin istenilen bonservisi fazla buluyordur. Ab kuralı tam netlesmeden yerliye cok para vermeyi istemiyor başkan.

♧tapatalk♧

Bence zor Hakan Calhanoğlu her ne kadar Galatasaray lıyım dese de sözleşme uzatıyomuş.Ben gitmek istiyorum dese Avrupadaki kulüpler bizimkiler gibi değil gönderirler.Ömer Toprak şuanda iyi giden takımının as oyuncusu sene ortasında böyle bir risk alacaklarını sanmıyorum.

Antalya Cup turnuvasında hazırlık maçında karşı karşıya gelecek Galatasaray Ajax maçını 10 Ocak Cuma Kanal D yayınlayacak.

Yeni transferleri Alex Telles ve İzzet Hajroviç ile birlikte Drogba, Sneijder, Burak, Selçuk, Melo ve Muslera’lı kadrosuyla Galatasaray, turnuvadaki ilk maçında Hollanda şampiyonu Ajax ile karşılaşacak. Saat 20.30’da başlayacak olan mücadele, Kanal D’den canlı olarak ekrana gelecek.

Yayın Tarihi : 10 Ocak Cuma/2014

Yayın Saati : 20.30 - Canlı

Izzet ve Alex ne alaka, daha kesin birsey yokki? ilginc

demichelis sakat, nastasic ve kompany 2 ay sakatlık yaşadı bu sezon, ellerinde sağlam kalan tek stoperi ne diye göndersinler ki, ligde şampiyonluğa oynuyolar, avrupada ikinci turdalar, ben ihtimal vermiyorum bile.

İngiliz basini ve verdigi demecler oyle demiyor ama.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Amrabat ayrılmayacağım diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt