Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ft fotoğraf çekiminden sonra hemen fırlamış kaçmış mancininin yanından

Çeptalk

Alirken Sead Hajrovic'i de alsak olmaz mi?

Kendisi stopermiş, Grashopperde oynuyor, sadece 20 yaşinda.

Yönetmen denyonun önde gideni herhalde.. Canlı yayında spiker mi fırçalanır..

Hak edeni değil de kaldırıp hısım akrabadan seçersen olacağı bu..

Geçen gece Spor Gecesi'nde de Burcu Esmersoy ve Emek Ege'de aynı durum vardı. Bi VTR'den sonra bişey oldu ruh gibi program sunmaya başladılar. NTV'de neler oluyooğğğ :livid:

Telles i aciklayin yahu solbek gormeden gitmek istemiyorum obur dunyaya

SON DAKİKA | İzet HAJROVİC bu akşam Galatasaray'ın Antalya Kampına katılacak. (GSTV)

drogba melo muslera daha gelmemiş

çiftlik mi burası ...

Çeptalk

ben yazdıklarına itiraz etmedim zaten, detaylı bilemeyiz bunları ama sadece ordaki sayısal verilerin yanıltıcı olduğunu söyledim.

ama ne olursa olsun sahaya çıkıp görmeden bişey diyemeyiz.

Katılıyorum zaten ben de ısrarla sadece bu 2 maçı izleyerek yorum yapıyorum yazdım belki bizim takımda çok daha etkili bir şekilde kullanılabilir . Bir de parçalıda izleyelim bakalım malum bizim ligde yeri geliyor umutsuz vakalar yıldız olabiliyorken yıldızlar da kaybolup gidebiliyor . İnşallah katkı sağlar .

Hajrovic´i oyundan ciktigi dakikalari göz önüne alip degerlendireceksek isimiz var.

CL elemesi sezon basi oynaniyor, oyuncular hazir olmayabiliyor.

Bizde Sneijder kac macta oyundan alindi acaba? Bizde böyle mi degerlendirelim?

Hepimiz icin sürpriz oldu bu transfer, cok da anlam veremedik, ancak bu yönetimin kafasina göre herhangi birini transfer edecegini düsünmüyorum. Ya Mancini´nin israriyla alindi yada bizimkilerin takibindeydi uzun süredir. Bekleyip görmek lazim. Umarim basarili olur.

drogba melo muslera daha gelmemiş

çiftlik mi burası ...

Çeptalk

Sizin gibi mentalitedeki adamlardan o kadar çok gıcık kapıyorum ki.

Sneijder 3-4 gün İtalya'ya gitti diye demediğinizi bırakmadınız, adam gelince Juve maçında susturdu hepinizi. Ah ah şu kafadan bir kurtulsak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt