Mertcan Karakaya
Sarı Üye
- 5 Ocak 2014
- 115
- 0
- 586
Aciklanabiliyor sadece lisans cikartamiyorsun. Fenerde oyle yapmisti Holmende..
o zaman önemli bir pürüz var demek. hayırlısı ama zaten benim kalbim rieradan yana. gelemzse üzülmem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aciklanabiliyor sadece lisans cikartamiyorsun. Fenerde oyle yapmisti Holmende..
Sizin gibi mentalitedeki adamlardan o kadar çok gıcık kapıyorum ki.
Sneijder 3-4 gün İtalya'ya gitti diye demediğinizi bırakmadınız, adam gelince Juve maçında susturdu hepinizi. Ah ah şu kafadan bir kurtulsak...
Kayseri yektayi istiyorsa 5m euro ceyhunu istiyorsa 3m euro nakiti masaya koysun .salih dursun nedir ya .ne olacagi belli olmayan adamlara dunya para istiyorlar. Bizde hem onbirlerinde direk oynayacak adam veriyoruz hemde para ..super ligde bizim kadroda direk oynayacak 2 yerli var m.topal ve gokhan gonul bunlarin disinda hiçbir adamin ne verecegi belli olmaz takima ,ya tutar ya tutmaz.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kiz gstv ye yakisir
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lan bi sakin ol
senin benim kafama erişmen için baya çabalaman lazım, sonuna 3 nokta koymuşuz bir önceki mesajda da ironi yaptığımızı belirtmişiz,bunları tespit edip algılayacak düzeyde bile bir kafan yok çünkü, işin gücün aklınca millete laf sokup prim yapmak
Çeptalk
Mehmet kimi kesip direk oynayacak![]()
O nasıl ironi, 3 nokta yazmışmışta, ironi yapmışmış. Ben mesajı atmadan önce attığın mesajı ben mesaj yazarken nasıl okumamı bekliyorsun bunu bile düşünememişsin konuşuyorsun.
Şerefsizler. Kızı ağlattıkları yetmiyor, bide o halde haber okutarak zulmediyorlar. Umarım GSTV adam akıllı bir şekilde yapılanır ve bu kızı bizim kanalda görürüz, bu kan emici fenerlilerin resmi kanalında eziyet çekmemeli.
kızda canım ağlıycak ne var bunda. iş hayatında olur böyle şeyler.