Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuğba evli galiba. Ben kocasının yerine olsam gider o yönetmene tekme tokat dalardım. Türkiye'de yönetmenlerin çoğu bu işin bağırıp çağırarak yapıldığını zanneder.

Lamela iyi topçu ama yedirmezler bize ayrıca pahalı.

Marca telafuzunu iyi yapamayan koyu Galatasaray taraftarı Tuğba Dural, yönetmen tarafından azarlandı ve ağlayarak haber sundu...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=UwBRsDCnNsg[/media]

çok eskiden(6-7 oldu heralde) bu hatun ali sami yen stadyumuna maça gelirdi.Bende nadir gittiğim maçlarra denk geldi.O zaman bu kadar ünlü değildi ama tv'de görüyorduk.Ben de hakkaten o hatun mu dedim ve bir baktım Kİ BİR ASLAN PARÇASI GİBİ KÜKREYEN VE SLOGAN ATAN BİR HATUN:TUĞBA DURAL....:DD:DD:DD(NOT:Tipine bakıp böyle şeyler yapmaz gibi geliyor ama stadyumda biraz değişikti işte...)

Şerefsizler. Kızı ağlattıkları yetmiyor, bide o halde haber okutarak zulmediyorlar. Umarım GSTV adam akıllı bir şekilde yapılanır ve bu kızı bizim kanalda görürüz, bu kan emici fenerlilerin resmi kanalında eziyet çekmemeli.

lan nasıl üzüldüm o nasıl ses tonu allah belalarını versin

Hay senin Dany gibi. Cok teklif varmis, düsünecekmis. Hemen karar veremezmis. Senin tipini ben.

Olan bize oluyor yine ya

Allah yollarini kessin. Evlerine ates düssün. Acidim yazik ya

resize_image.jpg

Bu adamı hatırladınız mı beyler? :) 1-2 sene önce transfer gözdemizdi. Şimdi nerede diye bakayım dedim. Adamı meğerse Valencia almış. Parma ve Betis'te oynarken 2-3 maçını izlemiştim. O dönem Amrabat'ın yerine bu adamı alsaydık şu anda kadromuzun önemli bir parçası olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt