Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balta galiba 4. stoper olacakmis o yuzden stoper transferi olmayacak, yani Chedjou-Zan-Semih-Balta

solbekte Riera ve Telles kalacakmis, Riera nin tecrubesinden faydalanmak istiyormus orada, butun yuku Telles e vermek istemezmis.

Balta dan hayir gormedigi icin boyle diyorlar.

Balta galiba 4. stoper olacakmis o yuzden stoper transferi olmayacak, yani Chedjou-Zan-Semih-Balta

solbekte Riera ve Telles kalacakmis, Riera nin tecrubesinden faydalanmak istiyormus orada, butun yuku Telles e vermek istemezmis.

Balta dan hayir gormedigi icin boyle diyorlar.

Balta yerine Koray ve ya Kaan geldiği zaman süper olur.

Bari yerlilere yogunlassinlar, bide elimizdeki cöpleri postalasinlar bu hafta

Lisanslarini iptal edip 500 bin euro para cezasi keseriz ikisinede gitmezlerse..

Birincisi keyfi ceza kesemeyiz. Ben seni başka takıma yollamak istedim ama sen gitmedin diye kimseye ceza kesilmez. Zaten sözleşme amacı o oyuncuyu takımda oynatmaktır.

İkincisi lisanslarını da futbolcunun onayı olmaksızın iptal edemezsin. Beşiktaş geçtiğimiz senelerde çok çekti bu konudan. Lisansını iptal etmek için bile futbolcudan onaya ihtiyacın var. Yani elin mecbur onlar da bunu bildikleri için şanslarını deniyolar. Amrabat diyo ki banane Riera gitsin, Riera diyo ki banane Eboue gitsin, Eboue diyo ki banane Dany gitsin :D

Bunları paket yapıp yollamaklazım

Alex + Veysel büyük ihtimal 2 güne açıklanır.

La boyle transfer stratejisimi olur

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

anlamadığım olay takımdaki ceyhun aydın sabri gibi yeteneksizleri göndermek yerine neden yekta gönderilmeye çalışılıyor anlamış değilim

Gençliğim aydın ve sabriyle tükendi arkadaş nasıl bir cezadır bu

Muslera/Sinan

Eboue/Tarik(Veysel) --- Semih/??? --- Ömer/??? --- Alex/Ishak

Melo/??? --- Selcuk/Tolgay

Hajrovic/??? --- Sneijder/Hakan --- Bruma/???

Droga/Bruak/Umut

Gelecek sezon böyle bi kadro bekliyorum eksiklerimiz bi hayli fazla...​

Şu an bizim acilen stopere ihtiyacımız var. Elimizde 3 stoper var.

Engin gidiyor, Yekta ve Ceyhun için çokça dedikodu var. Bunlardan biri daha giderse ortasaha ihtiyacı da çıkacak.

Kanka onlar Hakan'ı Melo'yu ve muhtemelen alacakları kanattan birisini de stoper olarak görecekleri için zannetmiyorum :) Stoper gelecekse eğer ya Ömer Toprak gibi birisi olmalı yabancı gelecekse de Chedjou gitmeli. Malesef parayla oluyor bu işler

anlamadığım olay takımdaki ceyhun aydın sabri gibi yeteneksizleri göndermek yerine neden yekta gönderilmeye çalışılıyor anlamış değilim

renkdas o saydigin adamlara teklif yok, yekta aralarinda tek kaliteli isim oldugu icin teklifler ona geliyor. aydin nah gider bi yere. bizde aldigi parayi anadoluda almaz ve adamin amaci futbol oynamak degil. yoksa 6 senedir yedek kalan adam neden sözlesme uzatsin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt