Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bde0h96CYAAtXSp.jpg

Gonul ister Musleramiz orda olsun ama yabanci sinirindan dolayi Onur'u koymak en mantiklisi . Yabanci sinirini kaleciye harcamak gereksiz bence onur gibi kaliteli kaleci varken

Gerek yok yakinda kurtulacagiz yabanci kuralindan..

Grasshoppers´in evinde Lyon ile oynadigi maci izlemeye basladim.

4. dakikada bi calim atti, sonra süratli sekilde ceza sahasina girdi, bir calim daha atti, düsürüldü, penalti vermedi top hakem :)

Gerci verilmez ya neyse :) Baya süratli ve güclü. Herzaman söyledigimiz gibi, Balic-Stoch tarzi birsey.

Muslera artık yabancı değil.Türk olarak kabul ediyoruz biz O'nu.Adama yabancı muamelesi yapmayın.

Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_2m

Alex Telles in çok ciddi talipleri var yani bugün çokan haberlerde olduğu gibi bonservisi 1.5 milyon euro yazıyor neden biz 6 ya alıyoruz ++

Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_2m

Gibi çıkan haberlerde tam saçmalık bunlara itibar etmeyin.

Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_1m

Alex Telles ile ile ilgili ön protokol imzası bile atıldı iki hafta önce bunu paylaştım sizinle

Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_25s

Oyuncu instagramada Galatasaray formalı resmine kadar paylaştı daha ne olsun !!! Şu anda tekrar söylüyorum sıkıntı ödeme planında

Mancini en cok Telles i isterim diye acikladi zaten.

Gerekirse Muslera da oldugu gibi kampanya yapariz, yeterki gelsin yoksa kaldik yine Balta ya..

baskan olmazsa cebinden versin parayi, kulübten geri alir. kacirmayalim bu adami

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt