Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grasshoppers´in evinde Lyon ile oynadigi maci izlemeye basladim.

4. dakikada bi calim atti, sonra süratli sekilde ceza sahasina girdi, bir calim daha atti, düsürüldü, penalti vermedi top hakem :)

Gerci verilmez ya neyse :) Baya süratli ve güclü. Herzaman söyledigimiz gibi, Balic-Stoch tarzi birsey.

Onur videoyu bekliyorum.Atıver hele kardeş.

[attachment=6503:BdeuWUkIYAAP8Bh.jpg]

Ne yapip edip su adami almamiz lazim

Ekli dosyalar

• BdeuWUkIYAAP8Bh.webp
    BdeuWUkIYAAP8Bh.webp
    34 KB · Görüntüleme: 345
IZET HAJROVIC KİMDİR?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=r-7Iu-g1OTA[/media]

Mehmet Ayan ‏@mehmetayan751 dk

Umut Gündoğan Galatasaray flörtü sona erdi. Umut'un ilgilileri yarın öğlen İSTANBUL'a geliyor. 550.000 euro artı Serdar Eyilik karşılığı...

Umut, Galatasaray'lı olacak. Buca, İsmail Berk Ünsal'ı GS'dan kiralık olarak istemedi; mallığına istedi. GS, vermeyecek gibi görünüyor.

Umut Gündoğan için Kayserispor 2 milyon TL masaya koydu; oyuncu Galatasaray'a gitmek istedi.

izet takimla antalyaya gittmi? haberi olan varmi? gitmisse cuma günü oynama ihtimali var bence

Ödenecektir. Ancak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun(TFF) yabancı oyuncular ile ilgili olarak getirmiş olduğu sınırlama sebebi ile lisans için henüz TFF'ye başvuru yapılmamıştır.

daha yeni farkettim. kapa gönderilen mesaj'ta bu cümleyi eklemissler. yani simdilik yabanci olarak oynayacak gibi

Umut Gündoğan Galatasaray flörtü sona erdi. Umut'un ilgilileri yarın öğlen İSTANBUL'a geliyor. 550.000 euro artı Serdar Eyilik karşılığı...

Umut, Galatasaray'lı olacak. Buca, İsmail Berk Ünsal'ı GS'dan kiralık olarak istemedi; mallığına istedi. GS, vermeyecek gibi görünüyor.

Umut Gündoğan için Kayserispor 2 milyon TL masaya koydu; oyuncu Galatasaray'a gitmek istedi.

mallığına istedi derken salaklık mı yaptı?:eek::)

Mustafa sarpi alsak simdiye konusu acilirdi izzet e uvey evladi muamelesi yapiliyor ayib

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt