Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bruma gidiyor kazmalar geliyor,arkadas köstek olmayalım elestirmeyelim diyoruz da ne güzel gidiyordu hersey telles hayrolar felan niye bombok ettiniz bir anda ya,bruma neden gider,salih karsılıgında yekta+1 milyon euro nedir,veysel ve tarık dan neden vazgectik??

Yaziklar olsun size....Bu Yönetim Sneijderi nasil transfer etti bilmiyorum,Inter Baskani Moratti olmasaydi Sneijder hayatta Galatasaraya gelmezdi..

Yine Rezilik bir Transfer Politikasi

Kötü senaryo Dany ve Amrabat gitmiyor yabancı kontenjanında yer açılamadığı için Bruma kiralanır. Böyle olursa toplu halde cinnet getiririz.

Unal baskan bir an once istifa etmeli!

Alex Telles olmazsa baska alternatif genc bir oyuncu alinacakmis :mad::mad::mad::mad:

Alin lan birkerede cingenelik yapmayin

Kötü senaryo Dany ve Amrabat gitmiyor yabancı kontenjanında yer açılamadığı için Bruma kiralanır. Böyle olursa toplu halde cinnet getiririz.

dany gider bi yere kesin. adam dünya kupasina gitmek istiyor, bizde falan oynayamaz ve sansi azalir. ama amrabat gitmeyecek gibi.

Yönetim yine yapacağını yaptı. Valla helal olsun! Billa helal olsun !

yazın oldugu gibi onunla bununla görüşdü görüşdü sadece 2 tane topçu alıp çıkdı işin içinden yerli falan almadı.

Şimdide aynısını yaptı. İshaklar tarıklar veyseller salihler serdarlar görüşüldü anlaşıldı derken hooooooop gitti hajroviçi aldı alexi söyledi söyledi ama ondada ne olacağı belli değil.

Salih ve bucalı elemanla yerli transferi biticek miş :)

Sabri hakan semih severlere hayırlı olsun.

Her sene aynı terane takımın eksik yerlerine güçlendirme yapılacak diye baslanır görüşmeler en gereksiz yerlere transferle sonlanır.

Son zamanlarda Hıncal Uluç u sevmesemde söylediklerine sonuna kadar inanmaya basladım. Ve Ünal Aysala olan güvenim inancım her transfer sezonu daha bir yıkılıyor.

Adam doğru söylüyor Ünal Aysalın tek derdi gazetelere manşet olmak Her gün haberlerde görülmek diye.

Bu yüzden sadece yabancı transferine odaklanıyor herhalde adam...

Bir insan hiç mi ders almaz hiç mi görmez gerçekleri. Geçen sene yaptın hatayı ilk yarıda neler çekdi bu takım ipe götürüyordu seni sırf yerli futbolcu almamış olman.

Çıkdın akıllandık gördük hatalarımızı dedin ama değişen bir şey yok...

Yatsın Kalksın dua etsin GS juventusu eledi. GS juventusu elemeseydi kimse bu kadar sessiz kalmazdı.

Eğer yerli transferini sadece bucasporlu eleman ve salihle kapatırsak kimse 2. yarı puan farkının kapanmasını falan hayal etmesin.

Fener çok puan kaybeder ona eminim ama aynı şekilde GS da çok saç baş yoldurur sabri ile hakan ile semih ile ..

Ve şuda olursa hiç şaşırmam hakanın formsuzlugu yada sakatlanması yüzünden riera yı oynatıp sözleşmesini otomatik olarak uzatırsak kimse şaşırmasın...

Sırf yerli transferi politikası yüzünden Ünal Aysal GS da efsane olma yolunda büyük yara alıcak belkide GS sayfası onun için kapanacak.

Tıpkı Adnan polatın Adnan sezgin istifa ettiğinde keşke kabul ettim demesi gibi ileride

Ünal Aysalda çıkıp Keşke Şampiyon oldugumuz 2.seneden sonra Takıma 4-5 kaliteli yerli alsaydım paraya kıyıp. keşke bonservisi elinde olan adamları kaptırmasaydım vazgeçmeseydim

derse hiç şaşırmam

ortalık karıstı düzen bozuldu

yetis ya muhammed yetis ya ali

yekta kendisi gitmek isteyebilir , maaşı takıma göre çok düşük 550 k euro alıyor, üzülürüm giderse

Çeptalk

Mancini ALEX'i çok istiyor deyip alamamak nasıl birşeydir . Azda olsa umudum var yinede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt