Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma,Ceyhun gibi adamları gönderip Salih,Umut,Hajrovic'i alarak kadroyu zayıflatmayı düşünüyor yönetim heralde :)

transferler

hajrovic

telles

umut

veysel dersek bi kadro kurun bakalım...

Hajroviç Türk olmalı... yoksa kadro falan yapamazsın..

----------------------------Muslera---------------------------

Veysel-------------Semih---------------Gökhan----------Telles

Hajroviç-----------Selçuk---------------Melo-------------Bruma

---------------------------Sneijder---------------------------

----------------------------Drogba----------------------------

ben de bi gariplik var herşey yolunda ve hızlı gidiyor diyodum ki.....Normale döndü herşey..

Bizde transfer bitmez....

Öronun yükselişi transferleri olumsuz etkiledi.

Noluyo arkadas ya

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bruma kiralık giderse mancini, yönetim, başkan alayına pis söverim. gelişim sağlatacaz diye çocuğun psikolojisini dardamadağın edecek adamlar haberleri yok

Hollanda liginde ne işi var kardeş kiralamak istiyorsalar gitsin EPLde yüksek seviye'de oynasin.

Sunderland, Hull gibilerde kesinlikle ilk 11e girer.

Niye olmasin kardesim, daha yasi 19. Hollanda ligi gencleri yetistirmekle meshur. Adamlarda altyapi var. Ve EPL icin fizigi bence yetersiz brumanin su an.

brumayi kiralik ver, alex telles alma, hakani alma omeri toprak alma git ligde nekadar vasat varsa al kazzilanarakdan. sampiyonlar liginde onlar oynasin. hani turkiye liginde oyuncu almayacakdik. vizyon bumu. transfer takimin kalitesini yukseltir biz tam tersi resmen kalite kaybina ugruyoz aksine. baskan bizle dalga geciyo.

Nani ya da valencia ayarinda bi adam alinmayacaksa bruma net oynar bu takimda. Turk stoper+ sag bek alinip brumaya bu kadroda yer acilmali bence .eger bruma kiralanir ve hayrovic turk statusunde oynamazsa isyan cikar burada

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan takimda kanat oyuncusu yok sen gidiyorsun brumayi veriyorsun neyin kafasi bu ya...

080120142102130769237.jpg

Icim daraldi

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt