Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles kulüplerin anlasmasini beklemeden resimler paylasinca hepimiz,medya dahil transferin bittigini sandik,oysa görüsmelere basladigimiz bile daha kapa bildirilmedi.

Terimin kazıklarını bir türlü sepetliyemiyoruz arkadaş.Şunu da söylemeden geçemeiyeceğim.Telllese laf edenler gelmiyor diye üzülüyor hayret

yarın da ;

sneijder satıldı

drogba uzatmıyor

sercan dönüyor

haberleri geldi mi seyredin cümbüşü

Çeptalk

Arkadaşlar bence haberler asılsız başkan o kadar boş yere konuşmaz İzet için bugun yarın açıklarız demişti ve öylede oldu Telles içinde transferi bitirdik dedi ve yakında onuda açıklarlar.

Yapma başkan gözünü sevem dün Mancini Telles'i çok methetti diye verdin gazı bu kadar kolay mı vazgeçti yönetim inanasım gelmiyor. En başta alınacak adamı almadık olaya bak.

Telles kulüplerin anlasmasini beklemeden resimler paylasinca hepimiz,medya dahil transferin bittigini sandik,oysa görüsmelere basladigimiz bile daha kapa bildirilmedi.

Dediğin doğru ama başkan cıkıp televizyona Mancini alex çok istiyor 1-2 güne açıklarız bu transferi dedikten sonra alamazsak rezillik.

bende onu anlamadım başkan mesafe katettik bugun yarın gelir dio görüşmelere başladık bildirimi gelmiyor hala....KİMSE BANA BUNDAN SONRA CEZA ALACAZ ONDAN SAKLIYOLAR VEYA ONDAN BİLDİRDİLER DEMESİN !!!

Şok şok alex telles transferi yattı

tarik camdaldan neden vazgecmis olabiliriz? Bunu benim aklim almiyor suan turkiye liginden alabilecegin 3 tane turk varsa biri tarik birde ihtiyacin olan bolge. Sagda solda oynatirsin. eskisehir 3-4m istemediyse her turlu bu transfer yapilirdi. Ara transfer doneminde aciklar kapatilir rastgele transfer yapilmaz. Bence bizim birinci onceligimiz sag acik degil gittik sag aciga en azindan sezon sonuna kadar yabanci statusunde oynayacak ne oldugu belirsiz bir adam aldik. Ve bu adam cok buyuk ihtimal ilk 18 e giremeyecek bu sezon yabancin sinirindan dolayi. Amrabat gitmiyorsa alacaklarini verir sozlesmesini feshedersin. Keza dany rierada oyle. Son 2 sezonun sampiyonu 2 senedir sampiyonlar liginde tur atlayan takim amrabatin sozlesmesini 2-3 m. verip feshedemiyorsa hic transfer falan yapmayalim zaten. Hocalar degisiyor baskanlar degisiyor ama ben 2 sene onceki sezon haric 10 senedir gercekten icimize sinen bir transfer donemi gormedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt