Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Dursun için Galatasaray yönetimi Kayserispor ile anlaştı.

Gün boyu iki kulüp arasında telefon trafiği vardı. Salih Dursun, Galatasaray'a hayırlı olsun diyebilirim.

Salih Dursun: 1 milyon Euro + Yekta + Alt yapıdan bir oyuncu

Kayserispor 2 Milyon Euro+Ceyhun'da ısrar ederken, Mancini'nin Ceyhun'u bırakmak istemediği Kayserispor'a bildirildi.

Recep Mamur, sabah uçağı ile İstanbul'a uçacak. Biletler alındı. Florya'da Amrabat için pazarlık yapılacak.Eğer şartlar oluşursa kiralanacak

Recep Mamur, görüşmede Salih Dursun için Ceyhun şansını tekrar deneyecek. Ceyhun olursa alt yapıdan isim istenmeyecek.

Yeniden Amrabat için Kayserispor ve Galatasaray karşı karşıya. Mamur, fiyat uygun olursa seve seve oynatabileceklerini söyledi..

@tnrkrmn

Tellesin babası acıkladı az sonra

brumanın kiralanması tamamen sacmalık olur salihi alacaksak zaten transfere gerek yok onun yerıne altyapıdan bır adam cıakrtalım oynatalım unal baskan yurtdısından oyunculara bakıcaz diyolardi ama dönen haberler hep turk yani ben anlamdım bu mantıgı yazın turk almak gerekırken 2 tane yabancı gelmesi faln filan

Hemen panik yapmayın, Seten ne zaman tutturmuşta bunları tutturacak.

Alex gelir, Bruma da bir yere gitmez.

1 twitle herkes karamsarlığa düşmüş

ya o diilde sabri 11 senedir bu takımda ya,hala o mevkiye adam almadık yerli,veysel tarık hangis gelirse gelsin de su adamdan kurtulalım artık ya,illalah geldi be kardesim

Bruma'yi gönderecegimizi kim söyledi? Sacmalamasin onu söyleyen. Bruma'yi gönder yerine Hajrovic'i al. Iyi kafa. Inanmiyorum.

Hajro yerli olur.

Tellesin babası acıklama yapmıs oglumu real madrid barca istiyor fln

telles işini biraz musleranın gelişine benzetiyorum ve sonunda gelecek diye düşünüyorum..

amrabat kayseriye kiralanabilir,yarın kayseri baskanı floryaya geliyormus

Brumayi Gladbach Stuttgart gibi takimlara kiralasak cok iyi olur,seneye bu yabanci sinirlamasi degisir zaten

Turkiye liginde oynayan en potansiyelli genc tarik bence. Etkili bindirmeleri yaşı ve hem sag hem sol bek oynayabilmesi buyuk avantaj .cingene pazarligi birakilip alinmali .tabiki ucuk fiyat verilmemeli ama orta yol bulunmali bence. Veysel +erkan zengin ( trabzondan yusuf ya da rubinden gokdenizde ) alinirsa turk oyuncu anlaminda bu sezonluk rahatlariz .

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt