Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Dursun için Galatasaray yönetimi Kayserispor ile anlaştı.

Gün boyu iki kulüp arasında telefon trafiği vardı. Salih Dursun, Galatasaray'a hayırlı olsun diyebilirim.

Salih Dursun: 1 milyon Euro + Yekta + Alt yapıdan bir oyuncu

Kayserispor 2 Milyon Euro+Ceyhun'da ısrar ederken, Mancini'nin Ceyhun'u bırakmak istemediği Kayserispor'a bildirildi.

Recep Mamur, sabah uçağı ile İstanbul'a uçacak. Biletler alındı. Florya'da Amrabat için pazarlık yapılacak.Eğer şartlar oluşursa kiralanacak

Recep Mamur, görüşmede Salih Dursun için Ceyhun şansını tekrar deneyecek. Ceyhun olursa alt yapıdan isim istenmeyecek.

Yeniden Amrabat için Kayserispor ve Galatasaray karşı karşıya. Mamur, fiyat uygun olursa seve seve oynatabileceklerini söyledi..

@tnrkrmn

salih için 1 milyn euro ve yektami. yuh ulan böyle bişey yapmaz yönetim.

Amrabatı,Dany, Reira'yı gönderirsin . Brumadan daha iyi biri alacaksın o zaman brumayı yolla ama 2 tane bir poka yaramyan adam varken bruma gitmemeli

Ne Bruması ne kirası arkadaş?

Kendinize gelin yahu.

Sizin hiçbir mevkinizde alternatifiniz yok.

Sağ açık sol açığınız yok.

Muslera sakatlansa yedeği yok

Melo selçuk gitse bitiğiz

Kanat oyuncun yok.Elde bruma hajrovic var.

Hajro sakatlansa,Hamit zaten yok,Aydına mı kalıcaz?

Bi mantıklı düşünün yahu.

Patlama yapmasını,fiyatının artmasını istediğin oyuncu Antalyaspor karşısında değil,Chelsea karşısında sahaya çıkmalıdır.

Şu forum bölümlere ayrılmalı bence.

Dar ve geniş bakanlar olarak.Çok net!Herkes hakkı olan klasmanda takılmalı.

terim isteseydi almazdıda yönetim mancini istediyse alır kesinlikle veya aklında başka bir sol bek var o yüzden askıya alındı olabilir telles

Oha abi sakami bu ya?

Amrabat kalsin, Dany kalsin, Veysel alinsin, Hajrovic yabanci olarak alinsin, birde üstüne Bruma kiraya verilsin. Sanmiyorum. Yapmaz yönetim böyle bir aptallik.

Hayatimda bu kadar sacma bir planlama görmedim.

Dünyaya barış gelir bize solbek gelmez...

Bizim dünyadaki imtihanımız solbek herhalde... Daha fazla günaha girmeden uyuyayım ben..

Herkese iyi geceler..

Futbolcu gonderme konusunda en cok biz sorun yasiyoruz heralde

tapatalk

salaklik yapiyoruz biz. yabanci al, kadroda olani kirala. yabanci al, kadroda olani kirala. yazinda 12-13 yabanci olur, o yüzden transfer yapamiyorsun.

tarik kesinlikle alinmali, salih ve veysel kalite artirmaz takima

BdfDGgVCAAALDWM.jpg

Big Chief geri döndü...

Sene başı alper meselesinde de aynı şey olmuş son anada anlaşmada değişiklik yapılmıştı.Sonu hepimizce malum.Yazık valla bu takıma bu taraftara

Kayseriye Yekta yerine Dany i verelim , defansları çok kötü zaten

Olaya bak arkadas. Telles gelir dedik transfer yatti. Gelmez diyoruz adamlar geliyor. Hayret.

Amrabat'i kiralarsak 2m kiralama bedeli olmali. Shaktar cöp Dentinho icin bile 1.5 almasini basardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt