Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ntvspor : teminat mektubu gönderilirse telles gelecekmiş..
Bu NTVSpor'da Twitter'dakileri alıp haber yapıyor. Tek yaptıkları bu. O kadar para var adam gibi kimse yok bu işlerden anlayan. M.Demirkol olmasa kanalı açmam bile.
ntvspor : salih dursun pazarlıklar sürüyor, umut gündoğan büyük ihtimal geliyor, tarık transferinden vazgeçil, veysel konusunda pazarlıklar sürüyor........muş
Abi bu Salih dursun olayı gerçek olmasın lütfen ya..valla düşündükçe çıldırıyorum şu kazmaya 2m euro + ceyhun u istiyolar ya bide..off off
Abi bu Salih dursun olayı gerçek olmasın lütfen ya..valla düşündükçe çıldırıyorum şu kazmaya 2m euro + ceyhun u istiyolar ya bide..off off
doğru dürüst izlemedim ben bu adamı gerçekten çok mu kazma??
Benim anlamadığım bu Alex Telles olayında bonservisi peşin ya da taksitli mevzusu çoktan görüşülmeliydi ,sanki biz peşin dedik ama sonra takside çevirdik havası hakim haberlerde
Şöyle de birşey var.Taraftarın iyi dediği kötü,kötü dediği iyi çıkabiliyor.Bunun geçmişte örnekleri mevcut.
Sarp ilk 10 hafta bu forumda yere göğe sığdırılamamıştı.Aynı şekilde Amrabat da öyle.Fakat fos çıktılar.
Salih'e bende ısınamadım.fener maçında caner onun kanadı otoban yaptı.Belki de iyi çıkar,belli mi olur..
Bilinmez..
Önemli olan,salihi kimin istediği,ya da mancini ye önerdiği.Burası kritik.
Yok, Gremio fikir değiştirmiş sanırım. Bildiğim kadarı ile borçları var zaten
Bana kalırsa iyi olma ihtimali 0..ki Mancini ninde istediğini hiç zannetmiyorum