- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Tulun'un bu transferde müdahalesi varsa Messi'yi getirsin bir daha savunamam onu. Zaten sevmiyorum![]()
Şuna çok eminim bir aksaklık varsa Tarık ve Alex transferinde kesin Tulunun parmağı vardır aha buraya yazıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tulun'un bu transferde müdahalesi varsa Messi'yi getirsin bir daha savunamam onu. Zaten sevmiyorum![]()
ben taraftar olarak iyiyim ya küfür yiceğime küfür ederim asıdjalsd
Şuna çok eminim bir aksaklık varsa Tarık ve Alex transferinde kesin Tulunun parmağı vardır aha buraya yazıyorum![]()
3 trilyon alican iyi düşün. isteyen istedigini desin. o paralarla kulagima tikaç yaparim.
Tarık'tan vaz geçmişiz diyollar. Veysel için de %100 bizde diyollar. Devre arası mı sezon sonu mu Eskişehir karar verecekmiş.
Şuna çok eminim bir aksaklık varsa Tarık ve Alex transferinde kesin Tulunun parmağı vardır aha buraya yazıyorum![]()
Basiniza tas düsse Tulun'a yükleneceksiniz.
Emir Sarıgül den duyum varmı rdaş ? Telles geliyormu ?
Bugün islerim vardi Emir Sarigül'e zaman ayirmam mümkün degildi kusura bakmayin. Yarin sabah telefon görüsmesi gerceklestirmeyi planliyorum.
Messi 2 gol atti. Sakatliktan döndü, 65'te oyuna girdi.