Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unal Aysal: Ya yabanci kurali degisecek ya da kurali degistirmeyenler degisecek.

devre arası fiyasko transferleri başladı, salih dursun gibi hakan balta ağırlığındaki bir adamdan sağbek yaratmak...allah akıl fikir versin son 2 senedir klüp transfer poltikası ile batmaya doğru gidiyordu ,şimdi bu politikaya tam gaz devam ediyoruz.. tabi bunlar normal başkanın danışmanı olan kişi sıfır futbol bilgisiyle başımıza futbol alimi kesilirse bunlar normal..

hadi haberi yalan yazdin anladim da yalan Róportaj nasil yapilir ?

Sergen Yalçın ‏@sergenylcnn1u

Fanatık fazetesınde bugun benımle ılgılı yapılan orhan yıldırımın roportajı tamamıyla yalandır benımle hucbır ılgısı yoktur bılgınıze

Bu gazetecilere hic ceza verilmiyormu ? :confused:

Man.City ve Arsenalde ilgileniyormus halen.Bize gelse ne guzel olurdu.On libero da oynayabiliyor.

neresi güzel olacakmış, tam bir el bombası, sadece fiziği var, üç kuruşluk futbol aklı yok, her maç vahim hatalar yapar takımı yakar, tarafatarı anlayamıyorum herhalde danışmanın futbol bilgisi taraftarada bulaşdı..

neresi güzel olacakmış, tam bir el bombası, sadece fiziği var, üç kuruşluk futbol aklı yok, her maç vahim hatalar yapar takımı yakar, tarafatarı anlayamıyorum herhalde danışmanın futbol bilgisi taraftarada bulaşdı..

Haklisin o yuzden Arsenal, Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’nda boy gösteren Kouyate’yi almış ancak çalışma izni çıkmadığından kadrosuna katamamıştı.

sen takip ediyomusun ediyosan kaç maç takip ettin ?

stoper olarak alıyosak idare eder transferi,ama bek olarak hantal ve kazma bi topcu,bu arada veysel ay sonu serbest kalabilirmis,baya yüklü bi miktarda alacagı varmıs eskisehirden,eskisehirin durumu malum ödeme yapamıyor topcu alamıyor,bugün eskisehir yönetimiyle yüzyüze konusup gelmek istedigini paradan vazgececegini söyleyerek kulübe para kazandırmak istedigini söylemis,her halükarda gelecek veysel

Kouyate gerçek hayatta ne kadar iyi bilmem ama futbol oyunlarında gittiğim her takıma alırım. :D (Fm,Fifa Manager,Fifa)

Kornerden baya kafa golü atıyor ayrıca ön liberoda da baya iyi sağlam topçudur oyunlarda :redface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt