Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal : "Ömrünüz yeterse imza törenine sol beki de dahil edeceğiz"

Ünal Aysal : "İnsanın ömrünü yetip yetmediğini bilemeyeceği için solbek transferine söz veremem"

:rolleyes:

Kaynak :Ben

yav bu bekir acık acık niyetini belli etse daha iyi,bu ne arkads simdi de meirelesi gözüne kestirmis:asd:

BdiHtfsCQAAi2-X.jpg

Aklıma kuyt un baroniye fordçuluğu geldi hemen.. videosu vardı aradım bulamadım..

Bu takımın oyuncuları harbiden birbirini ÇOK AMA ÇOOOOK SEVİYO....:allecto::heart:

Aklıma kuyt un baroniye fordçuluğu geldi hemen.. videosu vardı aradım bulamadım..

Bu takımın oyuncuları harbiden birbirini ÇOK AMA ÇOOOOK SEVİYO....:allecto::heart:

bunlarda var biseyler ya,pembiş caneri biliyoruz,bekirin vukuatları bir degil iki degil,kuyt-cristian var bi de)))

Sneijder'in de kardeşi gelmişti, o na ne oldu?

♧tapatalk♧

Salih Dursun için para + kiralık oyuncu falan vermek yerine Tarık + Veysel için aynı olayı yapalım bari.

Gidip kötülerini almak zorunda mıyız biz ya hep?

Olcan yerine Yiğit olayını kimse hatırlatmıyor mu?

ntvspor'da tarık için astronomik rakam istedikleri için vazgeçtiğimizi söylemişlerdi sabah. tabii bizden istemişlerdir uçuk rakamı yoksa bjk makul fiyata alır.

Her oyuncunun maasi oyle yada böyle (bize gore) biraz fazla zaten. Riera'ya aldığı ücretinden dolayi çamur atmak sadece bizim ülkemizde olur herhalde.

♧tapatalk♧

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt