Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
Sneijderin kardesi = çöp
adam az daha Sanliurfaya gidiyordu, Bursa dedikodulari felan var.
Melonun kardeşi FİFİ nasıl takım bulamadı kendine hayret bişii..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijderin kardesi = çöp
adam az daha Sanliurfaya gidiyordu, Bursa dedikodulari felan var.
Nereye?
Bizim takima gelmemismiydi?
Bir oyuncumuzun kardeşi geldi gibi hatirliyordum ama
♧tapatalk♧
Melonun kardeşi FİFİ nasıl takım bulamadı kendine hayret bişii..
Bizim takima gelmemismiydi?
Bir oyuncumuzun kardeşi geldi gibi hatirliyordum ama
♧tapatalk♧
İzet'i Türk olarak oynatabilmek için TFF'ye başvuru yapmamız gerek ama biz oyuncuyu bile TFF'ye bildirmedik![]()
Telles'de problem var, Hergün Türk oyuncuları açıklayacağız dersen elin oğlu da seninle dalga geçer gibi problem çıkartır seni kendi taraftarlarının önüne atar..
Böyle kurumsallık olmaz olsun..
Eboue'nin kardeşi altyapı da yanılmıyorsam
İzet'i Türk olarak oynatabilmek için TFF'ye başvuru yapmamız gerek ama biz oyuncuyu bile TFF'ye bildirmedik
Telles'de problem var, Hergün Türk oyuncuları açıklayacağız dersen elin oğlu da seninle dalga geçer gibi problem çıkartır seni kendi taraftarlarının önüne atar..
Böyle kurumsallık olmaz olsun..
Birisi var diye hatırlıyordum, o zaman budur kesin. Ne oldu peki haberin var mi?
♧tapatalk♧
[media]https://www.youtube.com/watch?v=mnFfuEpCrbs[/media]
Umarim burda ovulen Veysel Sarı bize gelmez . Q7 nin attigi calimlarin %20'si Veysel Sarı'ya ..
İzet'in pasaportu için TFF ye değil, Çalışma bakanlığına başvuruyorsun.
Turk mentalitesi:
Sneijder muthis futbolcu, kardesi varmis beyler... Ozaman o da muthis tir hemen alalim kafasi var malesef.
Sent from my iPhone using Tapatalk
[media]https://www.youtube.com/watch?v=mnFfuEpCrbs[/media]
Umarim burda ovulen Veysel Sarı bize gelmez . Q7 nin attigi calimlarin %20'si Veysel Sarı'ya ..
Çalışma Bakanlığına değil.. TFF'ye başvuruyorsun TFF kendi araştırıyor Türk olup olmadığını..
Kararı verecek olan TFF ona başvurursun..
olabilir..
Ama FİFİ (melo gibi) önliberoydu ve fena sayılmazdı..