Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimi alak birader ? Bence gayet iyi transferler .

Transfer yapmak icin transfer yapilmaz diye bir söz vardir.

Telles ve yerli olacaksa Hajrovic i alip kapatirsin transferi.

Bugün göndermek istedigin cöpler yerine yeni cöpler almak birsey degistirmez.

Gesendet von meinem Xperia Z1

konu disi ama THY cupin maclarini hangi kanal veriyor? izleyim lazyo celtic macini bugün

Transfer yapmak icin transfer yapilmaz diye bir söz vardir.

Telles ve yerli olacaksa Hajrovic i alip kapatirsin transferi.

Bugün göndermek istedigin cöpler yerine yeni cöpler almak birsey degistirmez.

Bence Salihle Umut transferleri gayet iyi . Umut Formunu yakalarsa formsuz Selcuk'u keser . Salih transferini de Telles transferine bagliyorum . Eboue yolcu gibi .

Yeni transferleri izlemeden yerin dibine sokanları eleştirdik de, bu sefer de her yapılan transfere çok iyi diyenler türedi. :D

Bence Salihle Umut transferleri gayet iyi . Umut Formunu yakalarsa formsuz Selcuk'u keser . Salih transferini de Telles transferine bagliyorum . Eboue yolcu gibi .

Umut dediginiz adam acik oynanan cöp belcika liginde oynayamadi daha, yanilmiyorsam.

1 mac bos alan bulup top sürdü diye oyuncu alinmamali. Bizi ileriye tasimaz bu transferler. Simdi ki durumdan farkli olmaz.

Umut dediginiz adam acik oynanan cöp belcika liginde oynayamadi daha, yanilmiyorsam.

1 mac bos alan bulup top sürdü diye oyuncu alinmamali. Bizi ileriye tasimaz bu transferler. Simdi ki durumdan farkli olmaz.

Adam hic biryerde tutunamadi bizim yonetimde hangi kafayla para verip aliyor anlamadim :) ...

salih dursun, hajrovic transferlerine icim isinmadi ama umut kotu bir oyuncuya benzemiyor. bjk macina bakiyorum adam bi ton top kesdi, bikac faul kazandi. cok cabuk dusunuyo. dikine oynuyo. maliyetinin bize ne olacagini bilmiyorum ama denemekde cok zarara girmeyiz saniyorum. en azindan brumayi 12ye alip oynatamayip bide ustune hajrovici almakdan daha mantiklli.

Umut Selçuk'u keser diyen kimdi ya :) O da tıpkı Yaser Yıldız -Mehmet Batdal - Musa Çağıran ve hatırlayamadığım oyuncularımız gibi 1-2 sene antreman hazırlık maçları felan takılır sonra yok pahasına bir anadolu takımına satılır.

Umut Selçuk'u keser diyen kimdi ya :) O da tıpkı Yaser Yıldız -Mehmet Batdal - Musa Çağıran ve hatırlayamadığım oyuncularımız gibi 1-2 sene antreman hazırlık maçları felan takılır sonra yok pahasına bir anadolu takımına satılır.

Selcuk su an Baris Ozbek seviyesinde oynuyor . Cok rahat keser .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt