Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek maç ile oyuncu alınıyor işte. Umut Gündoğan yetenekli olabilir. Ama ligde o kadar takım varken bu adamı bir Bursa, Eskişehir, Kayseri, G.Birliği 24 yaşına kadar niye görmedi acaba diyorsun.

Komplo gibi ama başkanın İsviçre ve Belçika ile bağlantıları var

Hajrovic-İsviçre de oynayan Bosna'lı-ederi maksimum 1.5 Milyon Euro-alınan bedel 3.5 Milyon Euro

Umut Gündoğan-Belçika asıllı Türk oyuncu-ederi 100.000 Euro-bedel 550.000 Euro+2 oyuncu

yani demeyeyim diyorum ama işte Tulun+ Aysal kesinlikle güvenilir değil benim için

Tıpkı Sezgin+Polat'ın olmadığı gibi yönetimde Abdürrahim+ Ali Dürüst+ Adnan Öztürk gibi isimler varken at koşturamıyorlardı da onun için bu adamları o kadar yararına rağmen şutladılar diyor işte insan.

bilmiyorum belki haklisin bu konuda bir fikrim yok lakin bir hajrovic transferinde ve salih transferine hic ama hic kanim isinmadi. umut transferi ister komplo olsun, ister daha farkli degerlendir. maliyeti yuksek sayilmayacak bir oyuncuyu hele helede turk statusundeyse denemekde fayda var. tutmazsa bile hazmedilir bir maliyet. bazen risk almalisin.

ligde ilk geldiğinde amatör sözleşme imzalandığı için kadroya alınamıyor. porfesyonel sözleşme imzalanması için ilk sözleşmesinden itibaren 6 ay beklenmesi gerekiyor. ben oynatılacağını tahmin ediyorum.

Su an profesyonel sozlesme imzalandi yani, bende Mancini'nin oynatacagini dusunuyorum

tapatalk

Ya anlamıyorum arkadaş kim demiş Alex'in Hajrovic'in değeri 1.5M diye bu neyin kafası ya, Bruma'nın alındığında değeri neydi o zaman ordan da mı para götürdüler böyle saçma sapan suçlamalarla neyin peşindesiniz bimiyorum ki.

Hatırladığım Galatasaray yönetimlerinde iyi niyetine güvenebileceğim sınırlı sayıda adam var.

1.Alp Yalman

2.Özhan Canaydın

3.Ali Dürüst

4.Abdürrahim Albayrak

hatırlayamadığım 1-2 tane de belki vardır. Geri kalana başta Faruk Süren ve Mehmet Cansun olmak üzere 1 gram güvenmem. Yukarıda ki adamlardan çok dürüst olmasına rağmen başarısız olan rahmetli Özhan Canaydın'ı ise aşırı fair play ruhunun ve talihsiz gelen dönemin ceremesini çektiği için tabi ekstra şanssızdır. Abdürrahim de futbolcudan 1 gram anlamaz. Ama alın denen adamı ne yapıp edip ikna eder.

1536458_724683170898113_1521792675_n.jpg

O kadar zengin adam para indirmez tabi ki ne işi olur. Ama indirenlere göz yumuyordur. Tulun denen adama güveniyorsan sorun yok.

Song-1 Milyon Euro olayını duyduktan sonra nasıl güveneyim ben o adama.

Song olayinda ben bildigim tam tersine olayi sorgulayan Tulun. Adnan polata nereye gitti bu 1milyon diyor.

Su an profesyonel sozlesme imzalandi yani, bende Mancini'nin oynatacagini dusunuyorum

tapatalk

hayır henüz yapılmadı.

ilk imza tarihi 12.09.2013.. o tarihten 6 ay sonra yapabilir profesyonel sözleşme.

ama emre can coşkun bu yıl imzaladı profesyonel sözleşme

Hatırladığım Galatasaray yönetimlerinde iyi niyetine güvenebileceğim sınırlı sayıda adam var.

1.Alp Yalman

2.Özhan Canaydın

3.Ali Dürüst

4.Abdürrahim Albayrak

hatırlayamadığım 1-2 tane de belki vardır. Geri kalana başta Faruk Süren ve Mehmet Cansun olmak üzere 1 gram güvenmem. Yukarıda ki adamlardan çok dürüst olmasına rağmen başarısız olan rahmetli Özhan Canaydın'ı ise aşırı fair play ruhunun ve talihsiz gelen dönemin ceremesini çektiği için tabi ekstra şanssızdır. Abdürrahim de futbolcudan 1 gram anlamaz. Ama alın denen adamı ne yapıp edip ikna eder.

Ali Dürüst'ten nefret ederim yine onu bile komisyonla suçlamam. Boş işler bunlar. Milliyet'ın Telles'in Transfermarkt fiyatı 1.5M, neden 7.5M'a alınıyor haberi gibi.

1.Alp Yalman

2.Özhan Canaydın

3.Ali Dürüst

4.Abdürrahim Albayrak

a.albayrak8,5 milyona amrabati,3milyona yigiti ikna etti evet super ikna kabiliyeti varmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt