Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi bende meraklandim. Ünal Aysal gerçekten futbolu seviyormu? Kendi zaten futboldan anlamam demisti. Ama sevmeyen biri neden baskan olur o zaman? Ve Ünal baskan klüpten maas aliyor mu?

Birden baya soru geldi aklima ;d

unal baskan tecrubeli futbolcu alir yasli dersiniz,genc alir bu tecrubesiz adam icin yabanci kontenjani harcanirmi diye aglarsiniz,yabanci alir kontenjandan haberin yokmu dersiniz,yerli alir bu kim yaaa havalarina girersiniz,ya futboldan anlamiyoruz yada ü.aysal dusmaniyiz deyin sizde forumda rahtlasin lan

GSvid ‏@GSvid3 dk

Hajrovic yaramaz iyi olsaydı 22 yaşında Grasshoppers'da oynamazdı diyenlere: Drogba 22 yaşındayken Fransa 2.liginde Le Mans FC'de oynuyordu

20 yaşında avrupaya gelip tek maç oynamadan ülkesine geri dönen, 25inde tekrar gelen adam 28inde 42 milyon euroluk transfer yaptı.

bazen bi oyuncunun parlaması için doğru adamın elinde olması gereklidir.

Umut hakkında ön yargılı olunduğunu düşünüyorum. Sadece BJK maçına bakarak Turgay veya Mancini'nin karar verdiklerini düşünmüyorum. Ayrıca bu sene vasatın üstüne çıkamayan Selçuk'a alternatif olabilecek biri olur diye umuyorum.

Ünal Başkan her gün yeni isim açıklayacağız dedi ama anlaştığımız adamı bile askıya aldık..

Sen onu bunu bırak Başkan önce şu çöpleri göndermeye bak..

Tek maç ile oyuncu alınıyor işte. Umut Gündoğan yetenekli olabilir. Ama ligde o kadar takım varken bu adamı bir Bursa, Eskişehir, Kayseri, G.Birliği 24 yaşına kadar niye görmedi acaba diyorsun.

Komplo gibi ama başkanın İsviçre ve Belçika ile bağlantıları var

Hajrovic-İsviçre de oynayan Bosna'lı-ederi maksimum 1.5 Milyon Euro-alınan bedel 3.5 Milyon Euro

Umut Gündoğan-Belçika asıllı Türk oyuncu-ederi 100.000 Euro-bedel 550.000 Euro+2 oyuncu

yani demeyeyim diyorum ama işte Tulun+ Aysal kesinlikle güvenilir değil benim için

Tıpkı Sezgin+Polat'ın olmadığı gibi yönetimde Abdürrahim+ Ali Dürüst+ Adnan Öztürk gibi isimler varken at koşturamıyorlardı da onun için bu adamları o kadar yararına rağmen şutladılar diyor işte insan.

vay aysal efendiye bak sen... beş para etmez amrabata 8,5 verip alan abdül'ün ayağını kaydırıp "dur la az biraz da ben yiyim" demiş... 2milyon hayro'dan 400-500de umut'dan götürmüş...

vay anasını neler dönüyormuş da haberimiz yokmuş... o_O

Bizde transferler ne zaman erkene bitmiş ki son güne hep kalır..

Burası Galatasaray..

Albayrak ona verilen isimleri bitirdi.. Albayrak'a yüklenmeyi birakin artik!!

Satinca neolacak? Hazira dag dayanmaz derler.

Önemli olan klubu saglikli hale getirmek, gelir gider tablosunu duzeltmek.

Rivayi simdi sattin 10 sene sonra afedersin kiçini satmaya çalisirsin, satmak çözüm olmamali.

Kic yerine baska bir kelime kullansaydin keske!!!!Sen anladin neden öyle dedigimi!!!

Simdi bende meraklandim. Ünal Aysal gerçekten futbolu seviyormu? Kendi zaten futboldan anlamam demisti. Ama sevmeyen biri neden baskan olur o zaman? Ve Ünal baskan klüpten maas aliyor mu?

Birden baya soru geldi aklima ;d

Ünal Aysal kulübe maaş verir almaz. Adam günlük harcıyordur ona verilecek maaşı. :D

Futbolu sevmek için anlamaya gerek yok. Futboldan anlıyorum deyipte Batalla'yı alıp Sneijder'i yollamalıyız diyen adamlarıda gördük biz. Herif kibarca bu iş hocaların işi ben anlamam dedi. Ayrıca Galatasaray Spor Kulübü futbol değil.

Su topundan anlıyormuydu A.Polat'da başkan oldu?

Yuh ya yasi 72 olan bir adam Galatasaray'in parasini yemek ile sucluyorsunuz...La adam servetini Avrupa'daki isleri sayesinde yapmis baskalari gibi Basbakan,bakan'in kicini yalayarak degil.3 seneden beri Riva'yi satma yetkisi olmasina ragmen kullanmiyan bir adama bu kadar iftira atilmaz.

5 sene önce Adnan Polat'a herkes taparcasına sever ve güvenirken (ben de dahil), 2010'da hakkında oluşan ve sonunu getiren olumsuz fikirler, Sezgin ile ilişkisi, Stancu, Culio,Pino gibi adamlara ödenen bedeller Misimovic kataküllusi falan sonra çokça tartışıldı. Komisyoncu dendi. Polat 20 yıl bu kulüpte barınmış, zamanında iyi işler de yapmış, yönetici iken iyi transferlere (Hakan Şükür, Arif gibi) de katkısı olmuş bir isimdi. Kim derdi, ya da suçlayabilirdi bu adamı o zaman o dönem. Ama sonra hain oldu, ki stat açılışında ihbar konuşmaları ile öyle de olduğunu kısmen gösterdi.

Adnan Polat'a bende çok güvenmiştim. Ve o adam ile Galatasaray'ın gelecek bütün başkanlarına bir daha güvenmemem gerektiğini anladım. Çünkü çıktıkları yer belli. Lise olmadan tuvalete bile gidemez bizim başkanlar. Onları arkasına almadan liseli olmadan başkan olman imkansız, liseli isen de dediklerine uymak zorundasın . ALİ DÜRÜST gibi bir adam YILLARDIR NEDEN 2. ADAM OLUP 1. ADAM'LIĞA OYNAMIYOR, ÇÜNKÜ LİSELİ OLMASINA RAĞMEN BİAT ETMEZ, ETMEYİNCE DE LİSEYE RAĞMEN BAŞARILI OLMAN İMKANSIZ, 1 YILDA FİŞİNİ ÇEKERLER. TARAFTAR DA BAYRAM YAPAR KURTULDUK DİYE, O DERECE BAŞARISIZ OLURSUN.

umut gündoğan süper ligde şu yedek kalan yekta ceyhun selçuk sahin vs tüm orta sahalardan yetenekli sürekli dikine paslar atıp top sürebilen ve dikine gidebilen bir oyuncu süper ligde bile bu seviyede çok oyuncu yok bu lafımı not alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt