Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan Calhanoglu ve Tolgay Arslan gibi Bundesliga oyunculari disinda hicbir futbolcu bizleri tamamen tatmin etmez zaten.

Salih olmus, Veysel olmus, Ishak olmus, Serdar Aziz olmus, hic farketmez. Hep ayni yorumlari yapacaktik.

O yüzden birsey demiyorum. Alternatifleri biraz cogaltmis olacagiz. Tutar mi tutmaz mi hicbir fikrim yok.

Mutlaka almaliyiz dedigimiz hangi yerli futbolcu var Türkiye´de? Ben bilmiyorum.

hakkaten kimi almalıyız ? çokmu yerli alternatif var turkıyede belli bikaç isim

salih dursunu alacağıma kimseyi almam , ama alınacak ilk adam belli idi Alpaslan Öztürk ,komik paraya kasımpaşaya geliyor burada forumda hala kimi alalım geyiği dönüyor, neyin kafasındasınız anlaşımış değilim..

Hakan Calhanoglu ve Tolgay Arslan gibi Bundesliga oyunculari disinda hicbir futbolcu bizleri tamamen tatmin etmez zaten.

Salih olmus, Veysel olmus, Ishak olmus, Serdar Aziz olmus, hic farketmez. Hep ayni yorumlari yapacaktik.

O yüzden birsey demiyorum. Alternatifleri biraz cogaltmis olacagiz. Tutar mi tutmaz mi hicbir fikrim yok.

Mutlaka almaliyiz dedigimiz hangi yerli futbolcu var Türkiye´de? Ben bilmiyorum.

FB-TS-BJK disindaki takimlarda iyi adam göremiyorum ben.

Salih ve İshak'ı Tarık ve Veysel'e tercih ederim...

Yıllardır sol bek arıyoruz sağ ayaklı sol beklemi doldurcaz o boşluğu Tarıkla gitmez .. İshak daha olgundur..

beyler forumda baktımda ünal aysal para yiyor falan denmiş ünal başkan bizim paramızı yemez biz onun parasını yeriz bence :D

girmeyin şuraya o zaman yeter be milletin moralini bozmayın

kardeşim sizin moralinizi sercan yıldırım,yiğit gökoğlan,amrabat,sabri,aydın ,dany say say bitmez adamlar bozmuyorda benmi bozuyorum , burada sizin moraliniz bozulmasın diye yazıp duruyoruz ,gerçekleri görün diye, ligden düşme potasında olan bir takımın sağbek olmayan ve dahası onlar için bile kayıp olmayan bir oyuncuyu transfer etmek sizin moralinizi bozmuyormu ??

beyler forumda baktımda ünal aysal para yiyor falan denmiş ünal başkan bizim paramızı yemez biz onun parasını yeriz bence :D

ünal aysal para yemez ama parayı yiyenler başkaları olsa gerek, ünal aysal süper bir başkan ama çok ama çok büyük bir yanlış yapdı ve zaten onun sonuda bundan olacak,hem kendisine hemde Galatasaray yazık ettti sayın başkan..

ünal aysal para yemez ama parayı yiyenler başkaları olsa gerek, ünal aysal süper bir başkan ama çok ama çok büyük bir yanlış yapdı ve zaten onun sonuda bundan olacak,hem kendisine hemde Galatasaray yazık ettti sayın başkan..

Juve'li Madrid'li gruptan çıkmamız mı yanlışı, 2 senedir şampiyon yapan takımın başkanı olmasımı drogba sneijder muslera yı mı izletmesi

beyler ortada yazık olmuş bir GALATASARAY gören varmı 2 sene şampiyonluk 2 sene cl gruptan çıkma maddi durumumuz hakkında batıcak diye haber yapan medya kaldımı sorması ayıp?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt