Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[attachment=6547:1526132_810193459009908_85837836_n.jpg]

:D

Ekli dosyalar

• 1526132_810193459009908_85837836_n.webp
    1526132_810193459009908_85837836_n.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 459
6+0+4 sınırı varken 6dan fazla yabancı futbolcu alınmasına karşıyım, ancak 32-33 yaşında ve tribünde oturduğu maçlardan sonra bile ihtiyaç olduğunda sırıtmayacak tecrübeye sahip yabancılar olursa +4 ün kullanılmasından yanayım. 6 yabancının da dünya çapında olması lazım, öyle gelecek vadeden yabancı bize göre değil, o nedenle telles transferine karşıyım, hajrovicin alınmasını hatalı buluyorum, brumanın alınmasını hatalı buluyorum.

bize 6 tane takımın omurgasını oluşturacak dünya çapında yabancı lazım. benim tercihim; kaleci (muslera), stoper, ortasaha (melo), kanat, oyun kurucu (sneijder) ve forvet (drogba). onun dışında kalan 5 yer için ise alınabilecek en iyi yerlileri almak lazım, genç yaşlı fark etmez yerli olduktan sonra.

lig kadrosu aynı, şampiyonlar ligi kadrosu ayrı yazılmasına karşıyım, sezonda 10 maç oynatmak için 20-30 milyon euroluk ekstra ligde tribünde oturacak yabancı almanın anlamı yok. skora direkt katkı yapacak dünya çağında yabancılar ile bunlara en iyi şekilde ayak uyduracak olabilecek en iyi yerlilerle istikrarlı bi 11 kurulsun artık.

Kacan balik büyük oldu. Alex Telles Atletico Madrid Yolunda...

ya çok genç alacaksın yada kendini kanıtlamış bi sol bek alacaksın !!! peluso meluso kesmez KOLAROV / A.COLE farketmez :D

Ben malaga nin sol beki eliseu de cok begeniyorum keske biraz daha genc olsaydi

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Alex Telles'i artık bu saatten sonra kimseye kaptırmayalım valla sonra yıldız falan olur olur onun pişmanlığını çekmeyelim

Beyler Q7 zamaninda ne kadar bonservise bjkye gitmisti ve yillik ne kadar aliyordu bilen var mi ?

Eminim biz Ronaldinho'u almak isteseydik transfer çok rahat gerçekleşirdi. Üstelik ücretinde indirime de giderdi. Beşiktaş'ınki hayalden başka birşey değildi. Ronaldinho gibi bir dev ne yapacak kıytırık ve amaçsız bir Türk takımında? Yani bu transferin gerçekleşmesi futbol mantık kurallarına aykırı olurdu.

Beyler Q7 zamaninda ne kadar bonservise bjkye gitmisti ve yillik ne kadar aliyordu bilen var mi ?

"Beşiktaş Kulübü Quaresma’nın bonservisi için 7 milyon 300 bin euro, kendisine son iki yılda 7 milyon euro, menajerine de 3 milyon euro bedel ödedi. Yani iki yıllık maliyeti yaklaşık 18 milyon euro civarında."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt