Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah ulan su oyuncu hic bir zaman Avrupa'nin büyük takimlarinda oynamadi ben ona yanarim, keske vücudu biraz daha futbol oynamak icin elverisli olsaydi. 2010 DK Sili formasi ile izlemistik az biraz. 50. saniyeden itibaren izleyin. [media]https://www.youtube.com/watch?v=Hgj9kz3_J2o[/media] Karsinizda müzmin müthis sakat Jorge Valdivia.

Kesinlikle pisman olmazsiniz.

1538937_582770391804071_825349608_n.jpg

ve mert twitter'a veda etti...

Ah ulan su oyuncu hic bir zaman Avrupa'nin büyük takimlarinda oynamadi ben ona yanarim, keske vücudu biraz daha futbol oynamak icin elverisli olsaydi. 2010 DK Sili formasi ile izlemistik az biraz. 50. saniyeden itibaren izleyin. [media]https://www.youtube.com/watch?v=Hgj9kz3_J2o[/media] Karsinizda müzmin müthis sakat Jorge Valdivia.

Kesinlikle pisman olmazsiniz.

Bu adam benim gözümde R10 ile birlikte freestyle'ın efsanesidir profesyonel olarak

SON DAKİKA | Bülent Tulun Tolgay Arslan transferini bitirmek için Almanya'ya uçtu.

alex bizim raad olun,is teminata kalmıs bu saatten sonra halledilir sadece sürec uzar

Alex transferi buradan dönmez de, eldeki çöpleri daha gönderemedik.Nereden baksan iki transfer değerindedir bu da.

Hajrovic, Telles, Umut Gundogan, Tolgay Arslan bu transfer donemi icin yeterli

Kargalar Tarık'dan vazgeçmiş... EsEs ile sözleşme yeniler artık yazık etti kendine... Bize imzayı atıp gerekirse 5 ay bekleyecekti...

Arkadaş benim anlamadığım anlayamadığım bir olay var. Bu anadolu kulüplerinden aldıgımız genç diye tabir edilen topçulara neden 1 milyon ve üstü paralar verilir yıllık bazında. Adam kulübünden 100 - 150 bin kazanırken hop bi bakmışsın adama yıllık 1 milyondan 5 yıllık sözleşme imzalamısız. Ondan sonra yetersiz çıkınca gönder gönderebilirsen , adamlar sözleşme sonuna kadar biz de kalıp paraları cukka ediyorlar. Yakın zamanda aklıma gelen Yiğit , Sercan , Yekta , Ceyhun , Çağlar , Batdal , Furkan gibi bir çok futbolcu var. Göndermeye gönderemiyosun mecburen parasının bir kısmını ödeyip kiralamak durumunda kalıyosun.

Çok mu zor su adamlara eski kulübünden aldıgı paranın 100 - 150 bin fazlasını verip sözleşme imzalatmak. Daha sonra da gösterdiği performansa göre iyileştirme yapmak. Çok mu zor yahu anlayamıyorum.

Kendini kanıtlamış futbolcuya ver abi 1 milyon üstü kimse buna bişi demiyor , ya da ne bileyim gerçekten muazzam bir yetenek vardır , rakibine kaptırmamak için verirsin sağlam para.

Hocam anadolu kulübünde 100 150 bine oynayan adam mı kaldı allah askına ?

2. ligdeki samsunsporda bile 400 500 den asaga oynamıyor az iyi olan adam...

Amatörde bile az iyiysen 50 bine kadar varıyor bonservisin sen kıyasla artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt