Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmedimi Lescott

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Beyler bu en iyi tartismasi benim yuzumden basladi farkindayim hepinizden ozur diliyom ve hajirli gejeler diliorm .

Bu konu puşkaş da biter:) onu bunu geçtim de Allah ini seven üzerime sol bek stoper atsin. Başkan hergün transfer var diyordu yalan olduk iyimi:(

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

telles bizde rahat ol ben güveniyorum başkanıma tolgayıda bitirmeye gitmiş bülent tulun bi kaçyerde çıktı yazıldı falan

Evet Bülent Tulun Almanya'da !!!

Bdkm7BaCEAAnbel.jpg:large

Galatasaray'ın yeni transferi Izet Hajrovic, ilk basın toplantısını gerçekleştiriyor.

Turkish Airlines Antalya Cup turnuvasında Ajax ile bugün karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da maç öncesi basın toplantısına yeni transfer Izet Hajrovic de katılıyor.

Kaleci antrenörü Taffarel ile birlikle saat 14.30'da basının karşısına çıkacak olan Hajrovic'in akşamki Ajax maçında forma giymesi bekleniyor.

Galatasaray'ın yeni transferi Izet Hajrovic, ilk basın toplantısını gerçekleştiriyor.

Turkish Airlines Antalya Cup turnuvasında Ajax ile bugün karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da maç öncesi basın toplantısına yeni transfer Izet Hajrovic de katılıyor.

Kaleci antrenörü Taffarel ile birlikle saat 14.30'da basının karşısına çıkacak olan Hajrovic'in akşamki Ajax maçında forma giymesi bekleniyor.

Lisans ?

Telefondan video ekleyemedim bir turlu:) R9 un videosunu yukleyecekdimde [media]https://www.youtube.com/watch?v=4a9aImx2uNk[/media]

Edit = simdi oldu benim icin futbolcunun sözluk anlami budur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Millet topcu görsün

Afrikanin en iyi oyuncusu yine Toure oldu:

1. Yaya Toure

2. John Obi Mikel

3. Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt