Bana kalsa rierayı değil eboue denen ... yı yollarım ama adamın kapı gibi sözleşmesi var. Eboue hakkında düşündüklerimi yazsam üyeliğim silinir o derece tiksiniyorum bu heriften
Neden birader ? Eboue isini gayet duzgun yapan bir profesyonel .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana kalsa rierayı değil eboue denen ... yı yollarım ama adamın kapı gibi sözleşmesi var. Eboue hakkında düşündüklerimi yazsam üyeliğim silinir o derece tiksiniyorum bu heriften
Herşeyi de de işini düzgün yapan deme...
Sürekli kendini yere atması yerlerde sanki domdom kurşunu ile vurulmuş gibi kıvranması..
Kimse yemiyor artık.. Kısacası işini düzgün yapan biri değil Eboue.
Eboue profesyonel haklısın. Profesyonel bir oyuncu ama futbol oyuncusumu tartışılır
Sakatlığa sevinecek kadar düşmedik heralde renkdaş
Bence iyi topcu . Ama yabanci sinirindan kesik yiyecek Telles geldiginde
Neyi düzgün yapıyor yahu, tek başına maç aldırabilecek kapasite varken kaç maç mahvetti bizi. Zaten böyle olmasaydı kıçı kırık Sagna'yı Eboue'ye tercih etmezdi Arsenal.
Ben bile tiksiniyorum artık yere yatmalarından, yok yere ağlamalarından falan.
Telles biraz zor gelir. Bence yattı transfer.
Galatasaray Tutkudur @GS_Tutkudur 3mHiçbir sezondaki şampiyonluk tek oyuncuya bağlanamaz, vermesi gereken katkıdan daha azını verdi o sezon da ki bu verdiğin örnek profesyonelce işini yapıyor demenle de örtüşmüyor.
Kısacası bu tavırlarına devam ettiği sürece Eboue'nin bize yarardan çok zararı olacaktır zaten verdiği katkı da zaman geçtikçe azalıyor. İstedi mi neler yapabildiğini Fenerbahçe, Trabzonspor, Kopenhag, Mersin İY gibi maçlarda gördük ama 2.5 yılda bu tarz sayacağım maç sayısı bir elin parmakları kadar etmez.
Amrabat :"Avrupa'ya gitmek istiyorum" defol git nereye gideceksen..