Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşeyi de de işini düzgün yapan deme...

Sürekli kendini yere atması yerlerde sanki domdom kurşunu ile vurulmuş gibi kıvranması..

Kimse yemiyor artık.. Kısacası işini düzgün yapan biri değil Eboue.

Muthis topcu birader . Kendini yere atmasi da futbolun bir parcasi . Atacak tabi napacak Burak'ta atiyor Weboş'ta atiyor herkes atiyor yani . Futbol anlaminda maclarin %90'nında etkili oynuyor mu oynuyor . Benim icin onemli olan da bu .

Başkan A.Telles işi için anlasamadik başka alternatiflere döndük demiş; kaynak Bugün

Neden birader ? Eboue isini gayet duzgun yapan bir profesyonel .

Neyi düzgün yapıyor yahu, tek başına maç aldırabilecek kapasite varken kaç maç mahvetti bizi. Zaten böyle olmasaydı kıçı kırık Sagna'yı Eboue'ye tercih etmezdi Arsenal.

Ben bile tiksiniyorum artık yere yatmalarından, yok yere ağlamalarından falan.

Neyi düzgün yapıyor yahu, tek başına maç aldırabilecek kapasite varken kaç maç mahvetti bizi. Zaten böyle olmasaydı kıçı kırık Sagna'yı Eboue'ye tercih etmezdi Arsenal.

Ben bile tiksiniyorum artık yere yatmalarından, yok yere ağlamalarından falan.

Tamam da birader bence Eboue 2011-2012 sezonunda olmasaydi sampiyon olamazdik o derece eminim .

sol bekte uğursuzluk var bence sol bek değilmiş gibi davranalım gelen adama

Hiçbir sezondaki şampiyonluk tek oyuncuya bağlanamaz, vermesi gereken katkıdan daha azını verdi o sezon da ki bu verdiğin örnek profesyonelce işini yapıyor demenle de örtüşmüyor.

Kısacası bu tavırlarına devam ettiği sürece Eboue'nin bize yarardan çok zararı olacaktır zaten verdiği katkı da zaman geçtikçe azalıyor. İstedi mi neler yapabildiğini Fenerbahçe, Trabzonspor, Kopenhag, Mersin İY gibi maçlarda gördük ama 2.5 yılda bu tarz sayacağım maç sayısı bir elin parmakları kadar etmez.

Beyler duyum değil bilgidir.

Bülent Akın transferinde sona yaklaştık. Bence iyi topçu.

Hiçbir sezondaki şampiyonluk tek oyuncuya bağlanamaz, vermesi gereken katkıdan daha azını verdi o sezon da ki bu verdiğin örnek profesyonelce işini yapıyor demenle de örtüşmüyor.

Kısacası bu tavırlarına devam ettiği sürece Eboue'nin bize yarardan çok zararı olacaktır zaten verdiği katkı da zaman geçtikçe azalıyor. İstedi mi neler yapabildiğini Fenerbahçe, Trabzonspor, Kopenhag, Mersin İY gibi maçlarda gördük ama 2.5 yılda bu tarz sayacağım maç sayısı bir elin parmakları kadar etmez.

Tamam da birader adam sag bek te oynuyor . Ve bir sag bek icin gereginden fazla hucuma katki sagliyor . Defansif anlamda her mac hatasiz oynuyor . Kotu oynadigi bir Real var hatirladigim o kadar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt