gitsin zaten kadroya giremez.
serdar eylik > amrabat
[attachment=6563:fb.jpg]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gitsin zaten kadroya giremez.
serdar eylik > amrabat
Tamam da birader adam sag bek te oynuyor . Ve bir sag bek icin gereginden fazla hucuma katki sagliyor . Defansif anlamda her mac hatasiz oynuyor . Kotu oynadigi bir Real var hatirladigim o kadar .
Bayern Münih'ten bir transfer daha!
10.01.2014
Bayern Münih, Eintracht Frankfurt ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Sebastian Rode'yi kadrosuna kattı.
0
YORUM
![]()
PAYLAŞ
Sezon sonunda Dortmund ile sözleşmesi sona erecek olan Polonyalı golcüyü bedelsiz kadrosuna katarak büyük bir transfere imza atan Bayern Münih, bir transfere daha imza attı.
E.Frankfurt'un 23 yaşındaki ön liberoyu bedelsiz kadrosuna katan, kadrosuna bir önemli ismi daha eklemiş oldu.
Transferi E.Frankfurt CEO'su da doğrularken, ''9 aydır bu transferin gerçekleşeceğinden haberimiz vardı ifadelerini kullandı.
skorer
Her maç hatasız falan oynamıyor geçen yılki iki Gençlerbirliği maçından 1 puan çıktıysa bunun baş sorumlusu odur ki çok maç sayarım kötü oynadığı. Bir çok pozisyonda düşmeyeceği durumlarda bile düştüğü için ne pozisyonlar görmüşüzdür kalemizde bir bölümü de gol olmuştur.
2 sene öncesi için iyidi ama sağ bekte yabancı olacaksa daha iyisi ve daha istikrarlısı gelmeli artık.
Amrabat :"Avrupa'ya gitmek istiyorum" defol git nereye gideceksen..
Bruma serie A ya kiralanıyormuş. Mancini Hayroviçe forma vermek için Brumayı gözden çıkarmış. hayırlısı olsun. biz alex tellesi beklerken elimizdeki yıldızıda verelim. kadrolarında Bruma ve Tellesi beraber yazanlar vardı bide![]()
Bana kalsa rierayı değil eboue denen ... yı yollarım ama adamın kapı gibi sözleşmesi var. Eboue hakkında düşündüklerimi yazsam üyeliğim silinir o derece tiksiniyorum bu heriften
Sivok sakatlanmış ve en az 1 ay yokmuş. Sanırım bizim maçı kaçırıyor.