Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal, Telles transferine noktayı koydu!

aysal_telles_transferine_noktayi_koydu_h4061.jpg

10 Ocak 2014 Cuma 10:16

"Mancini önceliği Telles’e verdi” diyen Galatasaray Başkanı transferde son noktayı koydu: “Gremio ile kontrat şartlarında anlaşamadık. Şu anda başka alternatiflere döndük.”

Başkan da mı rest çekiyor acaba, ne dersiniz?

aysal_telles_transferine_noktayi_koydu_h4061.jpg

10 Ocak 2014 Cuma 10:16

"Mancini önceliği Telles’e verdi” diyen Galatasaray Başkanı transferde son noktayı koydu: “Gremio ile kontrat şartlarında anlaşamadık. Şu anda başka alternatiflere döndük.”

Başkan da mı rest çekiyor acaba, ne dersiniz?

meloyu alan telleside alirda

kolarov gelcekse kolarov gelsin :D

Hayırlı nöbetler..

bjk Tarık'tan vazgeçmiş..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Amkspor gazete olmaktan çıktığı için inanmayın.neyse kahvaltım soğudu,ne kadar yalan haber varsa koyun,inanın banane ya

TrtSpor Mehmet Bugra Sahin:''GS transferden vazgecmedi,su an icin sıkıntı var ama birkac gün icinde olumlu sekilde bitmesini bekliyoruz''

Orada hem fikiriz . Bence de Eboue GS kariyerinin sonuna geldi ama GS tarihine kesinlikle faydali bir oyuncu oldu . Salih transferiyle Hamit , Salih idare eder o bolgeyi . Sol beke de Alex gececek

Ilk sezon çok çok iyiydi. Sonra bisey oldu bi Madrid macinda iyiydi baskada yok. 2 sezondur en cok duydugum cumle " eboue yerde yüzünü tutuyor" hiç olmıcak pozisyonlarda kendini yere atip duruyo surekli bi kismida gol oldu bunların. Zamanı fazlasıyla doldu Eboue'nin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan transferler 10 gün içinde bitecek dediyse, transfer sezonunu kapanmadan birkaç saat önce falan bitiririz transferi.

Ya bu Telles'i cok istiyordum keyfimi kacirdilar ya simdi. Zaten geldim iki haftaligina Istanbul'a grip oldum yatiyorum ceset gibi lanet olsun! :(

O adam gelecek yoksa [attachment=6564:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 422
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt