Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kap'a aciklanmamis hicbir seye inanmamak lazim . Para konusunda problem yasanmis olmali ki ben diyorum Telles %100 gelecek . Aysal gibi zeki bir adam olmasaydi FB suan Turkiye'de tek takim olmustu . Ama Aysal baskan sayesinde tek takim olma yolunda ilerleyen biziz .

Fenerbahçe ile ilgili şike davası çıkmasa tek takım bak kim oluyordu, gerçi yine olmazdı, olamadı da.

Emre kardeşim, inan bana bu ülke de kulüpler için başarı sırası diye bir şey var. Ünal Aysal, Fatih Terim gibi adamlar güçlüdür. Çünkü bunların biri ulusal bağlantıları ile çok güçlüdür diğeri de uluslararası bağlantıları ile. Bu adamlar başarının vaat edilmediği ortamda yokturlar. Gördük Terim kaç takla atmış bizden gitmek için. Çünkü bu sene şampiyon Fenerbahçe'ydi biliyordu. Ünal Aysal'da gitmek istiyor çünkü maddi olarak istediklerini yapamadığı gibi borçlar da kapanmadı ve sürekli hesap soruluyor. 3 sene olayı hikaye sezon sonu yolcu, hem de hiç beklemediğimiz bir günün şafağında. Mancini ise istifa falan etmez şu an ama MAYIS'ın bir sabahı başkan gidince o da yolcu hem de İtalya Milli Takım'a Dünya Kupası sonrasına yolcu.

Bu arada biz mi?

3 sene daha şampiyon falan olamayız.O da en az.

Şimdiden yazıyorum. Çok extreme şeyler olmazsa

2013-2014 Fenerbahçe

2014-2015 Fenerbahçe (4.yıldızı taktım derken kupa TS'ye)

2015-2016 Beşiktaş/Kasımpaşa

2016-2017 Galatasaray/Fenerbahçe (4.yıldız kapışması ve anlık duruma göre)

Buna istediğin kadar saçmalık de.

Ben bu ülke de son 2006 sonrası her şampiyonluğu sezon öncesinde gördüm , timsahlı sezon hariç.( O sezon da Fener'in senesi diyordum tutmadı)

ha-gay-gif.gif

Transfer politikasi komple yanlis yönetiliyor bence. Sorun buradan kaynaklaniyor. Senin belli bir miktar paran varsa, önce en büyük ihtiyacini karsilayacaksin. Bizimkiler Telles alinmasi gerekirken, gittiler nakit parayi Hajrovic'e bastilar, sonra Gremio'ya faks yollayip ödeme sartlarini degistirmek istediler. Onlar da hakli olarak biz anlasmistik nerden cikti simdi bu dediler.

Benim icin isimler farketmez, Tarikmis, Salihmis, suymus buymus. Önemli olan ilk önce en acil ihtiyaclarimizi karsilamaktir. Bu takim 10 senedir Sabriyle sag bekte oynadi. Eboue oynar, arkasinda Sabri sezon sonuna kadar yine devam eder.

Ama sol bek yok takimda. Önce git sol bekini hallet, ondan sonra Salihmis, Tarikmis, Aliymis, Veliymis pesine düs. Gerektiginde Hakan Balta Tariktan iyi oynar sol bekte. Ama bize ilk 11 icin kaliteli bir adam lazim.

1 hafta daha beklemesine bekleriz ama sonra adamlar gec katiliyorlar takima, hazirlik dönemi geciremiyorlar ve takima uyum süreci uzuyor. Bizim önümüzdeki ay Chelsea ile macimiz var, eger tur atlamak istiyorsan, oyunculari zamaninda transfer edip hazirlayacaksin. Bu kadar amatörlük olmaz her zaman aynisi. Yumurta delige gelince transfer görüsmelerine basliyorlar.

Bak Bayern'e mesela, Lewandowski'yi 1 sene öncesinden bagladilar, keza Sebastian Rode ile 9 ay öncesinden anlasmislar. Adamlar full profesyonel calisiyorlar bizimkiler gibi amatörce degil

Katiliyorum. Yönetim transferde bazen sacmaliyor. Veysel ve Tarik transferinde oldugu gibi.

Giderler Salih icin 2 Milyon + oyuncu üzerinden pazarlik yaparlar, Veysel ve Tarik´i paket halinde 2 Milyon´a almazlar.

Hajrovic´te bi numara var acikcasi, yakin zamanda belli olur. Ünal Aysal transferine hic benzemiyor cünkü (yabanci olarak).

Alex Telles transferinde haklisin. Aynisini Gremio da diyor. Detaylarda anlasilmamis olsaydi, Telles´in havalimaninda ne isi var?

Mancini´nin israrla istedigi tek futbolcu belki de. Digerlerini tanimiyordur bile, Hajrovic dahil.

Fenerbahçe ile ilgili şike davası çıkmasa tek takım bak kim oluyordu, gerçi yine olmazdı, olamadı da.

Emre kardeşim, inan bana bu ülke de kulüpler için başarı sırası diye bir şey var. Ünal Aysal, Fatih Terim gibi adamlar güçlüdür. Çünkü bunların biri ulusal bağlantıları ile çok güçlüdür diğeri de uluslararası bağlantıları ile. Bu adamlar başarının vaat edilmediği ortamda yokturlar. Gördük Terim kaç takla atmış bizden gitmek için. Çünkü bu sene şampiyon Fenerbahçe'ydi biliyordu. Ünal Aysal'da gitmek istiyor çünkü maddi olarak istediklerini yapamadığı gibi borçlar da kapanmadı ve sürekli hesap soruluyor. 3 sene olayı hikaye sezon sonu yolcu, hem de hiç beklemediğimiz bir günün şafağında. Mancini ise istifa falan etmez şu an ama MAYIS'ın bir sabahı başkan gidince o da yolcu hem de İtalya Milli Takım'a Dünya Kupası sonrasına yolcu.

Bu arada biz mi?

2013-2014 Fenerbahçe

Ben bu ülke de son 2006 sonrası her şampiyonluğu sezon öncesinde gördüm , timsahlı sezon hariç.( O sezon da Fener'in senesi diyordum tutmadı)

1 kere sampiyon olamadi diye Aysal birakmaz takimi . Bu takimi bu hale getiren futbol dehasi Terim'dir parayi car cur etti sacma sapan transferlere . Ama Aysal baskanin GS sevgisi cok buyuk oyle kolay kolay birakmaz takimi . Bu sene olmasa da seneye yine sampiyonuz .

Katiliyorum. Yönetim transferde bazen sacmaliyor. Veysel ve Tarik transferinde oldugu gibi.

Giderler Salih icin 2 Milyon + oyuncu üzerinden pazarlik yaparlar, Veysel ve Tarik´i paket halinde 2 Milyon´a almazlar.

Hajrovic´te bi numara var acikcasi, yakin zamanda belli olur. Ünal Aysal transferine hic benzemiyor cünkü (yabanci olarak).

Alex Telles transferinde haklisin. Aynisini Gremio da diyor. Detaylarda anlasilmamis olsaydi, Telles´in havalimaninda ne isi var?

Mancini´nin israrla istedigi tek futbolcu belki de. Digerlerini tanimiyordur bile, Hajrovic dahil.

Gecen haberi bile cikmisti zaten, "Telles'i alin, geriye kalan mevkiler oyuncular sunlar kafaniza göre takilin" tarzinda.

Sen adamin istedigi oyuncuyu almayip, kiytirik bir tipi alirsan, tabi sinirlenir.

Bunlarla ugrasacagima giderim tottenham'a der, istedigi oyuncuyu da aldirir. Kadro iyi, yeteneksiz topcu az, kafa rahat.

Bittik biz bittk

.

Bu arada biz mi?

2013-2014 Fenerbahçe

hacı itiraf et bu yazdıklarını en fazla 1 ay sonra unuturuz zaten... :)

ama ben peşinen saçma demiyim ama fazlasıyla pesimist bir projeksiyon :)

tamam tamam... saçma... :D

Roberto Mancini´yi tanimayanlar icin bir daha belirtelim:

- Roberto Mancini kariyeri boyunca istifa etmemistir. Kulüpleri tazminat manyagi yapmistir.

- Adamin Galatasaray´da toplaminda 10 Milyon Euro alacagi var daha. Nereye istifa ediyor :)

- O yüzden bu konuda rahat olun, transferlere odaklanin. Mancini kovulmadan gitmez.

Mancini istifa ederse, yönetimde pilini pirtini toplayip gidebilir. Fatih Terim yine iyi dayanmis bunlara. Bunlar insani kanser eder yeminle. Bir adam gibi huzurlu transfer dönemi geciremeyecek miyiz acaba.

Tulun NEFRETIMSIN!

Tutmak zorunda değilsin.

Telles'i beğenmeyenler bile başkana gider yapıyor şu anda.Eminm beğenmedikleri salih transferi yatarsa yine aynı şeyi yapacaklar

milliyette Mancini istifa edebilir demiş bu nasıl iş la habere bak :D

1 kere sampiyon olamadi diye Aysal birakmaz takimi . Bu takimi bu hale getiren futbol dehasi Terim'dir parayi car cur etti sacma sapan transferlere . Ama Aysal baskanin GS sevgisi cok buyuk oyle kolay kolay birakmaz takimi . Bu sene olmasa da seneye yine sampiyonuz .

:trollfacce.gif::trollfacce.gif::troll::sentimental::happy::happy::eek::triumphant::stupid::omg::dogrun::Trollface::m05:

Bu arada biz mi?

2013-2014 Fenerbahçe

Ahahah bence sen bu işleri bırak transfermark bulduğun oyuncularla takım yap medyanın dolduruşuyla gelmiş yorumlar

Bu haberleri ft yaptırıyor

.

Şimdi sorunlarımız ne bizim Biliyormusunuz ya da en büyük sorun; Başkanın ağzını tutamamasi; ve bence çok dillendirilmesi.

Yoksa Haldun Üstünel style olsa hersey rahat olur ama Başkan biraz iyi kalpli, kimseyi kiramiyor.

Artı sosyal medya çok aktif artık hemen her soylenene inanıyoruz ki daha 1 hafta oldu ve bir transfer yaptık Artı bence iyi transfer özellikle yerli statüsünde oynarsa neyse bence Başkanın değerini bilelim; sola hep diyorum A. Perreira gelecek diye, Mancini de aksama maç sonu ne gitmesi der olay kapanır.

[attachment=6570:telles.jpg]

Ekli dosyalar

• telles.webp
    telles.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 206
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt