Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL icin sikinti olur ancak alabilecegimiz en iyi stoper olur Vidic. Gelecek sezon icin vs.

Herseyiyle olaganüstü bir stoper. Keske olsa da, CL umrumda olmaz. Idare ederiz

images

vidic bu ?

Olsun. Arkadaşta bizim gönüllerimizin Vidic'i sonuçta :D

Değerli kardeslerim,

Sabir gostermemiz lazim zira transfer dediginiz sey kolay olmuyor, bir anda ufacik birseyle gorusmeler cikmaza girebiliyor.

Bu sabrin sonunda da iyi seyler olacagini dusunelim yeter.Bize kalan B.Tulun ve transfer komitesine guvenmek.

Ben de sizin heyecaninizi anliyorum zaten amacim burdaki belirsizligi ve transfersizlik endisesini yok etmek.

Ama sunu bilin gercekten birsey soylemem cok zor.

Tek bilmeniz gereken eski bir yoneticiden aldigim bir bilgidir.O da sizden benden bir parca fazla biliyor bir takim seyleri.

Hepsi bu kadar.

Bir kac gune aciklanir insallah da hepimiz rahatlariz.

Kadromuzu guc katacak bir isim.

Sizdan ricam kim oldugu konusunda da beni fazla sikistirmamaniz.Babamla bile paylasmadim gerisini siz dusunun.

Arkadaşlar yeni karara göre artık CLde bu sene maça çıkmış oyuncuyu alabiliyorsun . Ama sadece 1 oyuncu . Daha önce CLde oynamış oyuncu almadığımıza göre Yak Gel Vidic :)

Değerli kardeslerim,

Sabir gostermemiz lazim zira transfer dediginiz sey kolay olmuyor, bir anda ufacik birseyle gorusmeler cikmaza girebiliyor.

Bu sabrin sonunda da iyi seyler olacagini dusunelim yeter.Bize kalan B.Tulun ve transfer komitesine guvenmek.

Ben de sizin heyecaninizi anliyorum zaten amacim burdaki belirsizligi ve transfersizlik endisesini yok etmek.

Tek bilmeniz gereken eski bir yoneticiden aldigim bir bilgidir.O da sizden benden bir parca fazla biliyor bir takim seyleri.

Hepsi bu kadar.

Sizdan ricam kim oldugu konusunda da beni fazla sikistirmamaniz.Babamla bile paylasmadim gerisini siz dusunun.

baba kisa yaz burasi kutuphane degil gencler bakmiyor

Rodolfo gelmesin işte. adam 27 yaşına gelmiş hala brezilyada. Chedjoudanda iyi olduğuna inanmıyorum.

Değerli kardeslerim,

Hepsi bu kadar.

da , sen kisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt