Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar duyum aldım vidic bu akşam istanbulda

.

vidic e sneijder takası falan diye saçmalıyolarlar yalan bir takasdır he olaki sneijderle alakası olmadan geldi farz edelim ligde katliam soykırım yapabilicek oyuncularımız olmuş olucak :D

Şampiyonlar Liginde:Muslera-Eboue-Semih-Vidic-Telles-Melo-Selçuk-Burak-Sneijder-Bruma-Drogba

Gibisinden bir kadro olursa Chelseayi harbi harbi eleriz.

Değerli kardeslerim,

Sabir gostermemiz lazim zira transfer dediginiz sey kolay olmuyor, bir anda ufacik birseyle gorusmeler cikmaza girebiliyor.

Bu sabrin sonunda da iyi seyler olacagini dusunelim yeter.Bize kalan B.Tulun ve transfer komitesine guvenmek.

Ben de sizin heyecaninizi anliyorum zaten amacim burdaki belirsizligi ve transfersizlik endisesini yok etmek.

Ama sunu bilin gercekten birsey soylemem cok zor.

Tek bilmeniz gereken eski bir yoneticiden aldigim bir bilgidir.O da sizden benden bir parca fazla biliyor bir takim seyleri.

Hepsi bu kadar.

Bir kac gune aciklanir insallah da hepimiz rahatlariz.

Kadromuzu guc katacak bir isim.

Sizdan ricam kim oldugu konusunda da beni fazla sikistirmamaniz.Babamla bile paylasmadim gerisini siz dusunun.

O oyuncu her kimse yabancı olma ihtimali yok zaten.Hala Hajrovic ve sol bek(Telles) için kontenjan açamadık.

Ö.Toprak yada H.Calhanoglu.:rolleyes::rolleyes:

Bruma mersin idman yurduna kiralanacakmış

.

daha önce bunu koyan oldu mu bilmiyorum ama yarıldım

BdoH97GCQAAuaIQ.jpg:large

Değerli kardeslerim,

Sabir gostermemiz lazim zira transfer dediginiz sey kolay olmuyor, bir anda ufacik birseyle gorusmeler cikmaza girebiliyor.

Bu sabrin sonunda da iyi seyler olacagini dusunelim yeter.Bize kalan B.Tulun ve transfer komitesine guvenmek.

Ben de sizin heyecaninizi anliyorum zaten amacim burdaki belirsizligi ve transfersizlik endisesini yok etmek.

Ama sunu bilin gercekten birsey soylemem cok zor.

Tek bilmeniz gereken eski bir yoneticiden aldigim bir bilgidir.O da sizden benden bir parca fazla biliyor bir takim seyleri.

Hepsi bu kadar.

Bir kac gune aciklanir insallah da hepimiz rahatlariz.

Kadromuzu guc katacak bir isim.

Sizdan ricam kim oldugu konusunda da beni fazla sikistirmamaniz.Babamla bile paylasmadim gerisini siz dusunun.

images

Şampiyonlar Liginde:Muslera-Eboue-Semih-Vidic-Telles-Melo-Selçuk-Burak-Sneijder-Bruma-Drogba

Gibisinden bir kadro olursa Chelseayi harbi harbi eleriz.

Agzina bile ederiz de, Vidic oynayamiyor beyler. O 1 kural Uefa takimlarindan transfer edilen oyuncular icin gecerli.

Yada CL elemesi oynayip elenen oyuncular icin. Gruplarda oynayan oyunculari oynatamiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt