Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yuh ne çarşambası. ben kampın bikaç gününü kaçıracak diye üzülüyordum. bence şimdi hiç gelmesin sene sonu gelir artık,çarşamba ne lan

renktaş bildiğim kadarıyla lig biteli çok zaman olmadı brezilyada hazır gibi bişey yani oyuncu hayırlısı neyse o olsun tabi

daha önce bunu koyan oldu mu bilmiyorum ama yarıldım

BdoH97GCQAAuaIQ.jpg:large

Geç kaldın kaptım likeleri :D

tellesin bonservisi 4-5 parcaya bölünmüs en sinir oldugum sey

Ben bugunluk gorevimi yaptim :) Negatifden bir pozitif Alex Telles durumuna donusturdum :yoji:

Alex gelmiş h.o

.

Agzina bile ederiz de, Vidic oynayamiyor beyler. O 1 kural Uefa takimlarindan transfer edilen oyuncular icin gecerli.

Yada CL elemesi oynayip elenen oyuncular icin. Gruplarda oynayan oyunculari oynatamiyorsun.

Vay be :( 10dkda 3 duyguyu birden yaşadım.

1.duygu: gelse bile oynayamaz zaten salla gitsin

2.duygu:arkadaş 1 oyuncu oynayabilir diyince YEH ULEEN.

3.duygu- olmadı yar :(

beyler alexin sag ayagı juventudeninmiş sol ayağı gremionun vücüt ailesinin kafası boştaymış bune biçim bonservis la? :D

Futbolicenin tweetlerini gezerken arkadaşın biri Lulic olayının aslı varmı diye sormuş yahu o nerden çıktı !

Goal Türkiye ‏@goalcomtr1m

Izet Hajrovic: "Kaç sene içinde gerçekleşebilir bilmiyorum ama Türk pasaportuna sahip olmak isterim" #Galatasaray

SENE diyor daha olm sen bu ikinci yari bir sey gostermezsen taraftar seni döver keser Turkmurk unutursun

güzel kafa birisi şu gence 6 ay sınırdan oynayamazsa çöp muamelesi yapılıp gönderileceğini söylesin o yüzden çok çalışıp yabancı olarak bile 11 de yer bulması lazım

Alex Telles in bonservis meselesi nin aynisi gecmiste yine cıkmıstı karsımıza...Konyaspora giden Kaleci İtandje yi bonservisi 3_4 menajerin elinde oldugu icin alamamıstık...Hatırlarsınız belki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt