Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli kardeslerim,

Sabir gostermemiz lazim zira transfer dediginiz sey kolay olmuyor, bir anda ufacik birseyle gorusmeler cikmaza girebiliyor.

Bu sabrin sonunda da iyi seyler olacagini dusunelim yeter.Bize kalan B.Tulun ve transfer komitesine guvenmek.

Ben de sizin heyecaninizi anliyorum zaten amacim burdaki belirsizligi ve transfersizlik endisesini yok etmek.

Ama sunu bilin gercekten birsey soylemem cok zor.

Tek bilmeniz gereken eski bir yoneticiden aldigim bir bilgidir.O da sizden benden bir parca fazla biliyor bir takim seyleri.

Hepsi bu kadar.

Bir kac gune aciklanir insallah da hepimiz rahatlariz.

Kadromuzu guc katacak bir isim.

Sizdan ricam kim oldugu konusunda da beni fazla sikistirmamaniz.Babamla bile paylasmadim gerisini siz dusunun.

Yaşınıza ve konuşma kibarlığınıza saygı duyuyorum ama şu gizem olayı BENİ DELİ EDİYOR!

Söylersen ne olacak KAP'a açıklama yapmadığımız için ceza mı yicez?

Hayır arkadaş nerden bilelim biz senin işkembeden sallamadığını. Eski bir yönetici ve ismini babanızla bile paylaşmadığınız bir futbolcu...

PEKİ O ZAMAN BU FUTBOLCU DÜNYA'DAN BİRİSİ Mİ DİYE SORSAM? Kusura bakmayın bana dikkat çekmek için yazıyormuşsunuz gibi geliyor. Hoş isim söyleyip kaynak uyduranlara bile inanmıyorum ya ben isim yok kaynak yok

Dün özellikle rica ettim dedim ki söyleyecekseniz tam söleyin, söylemicekseniz de boşuna millete umut pompalamayın...

beyler alexin sag ayagı juventudeninmiş sol ayağı gremionun vücüt ailesinin kafası boştaymış bune biçim bonservis la? :D

Başkanın bahsettiği teknik sorun bu galiba ,,

teminat durumunun kime nasıl ne şekilde ödeneceği konusu Ünal Aysal gibi bir iş adamını bile şaşırtmıştır kanımca .

güzel kafa birisi şu gence 6 ay sınırdan oynayamazsa çöp muamelesi yapılıp gönderileceğini söylesin o yüzden çok çalışıp yabancı olarak bile 11 de yer bulması lazım

Kafasi guzel .. Daha heralde Amrabatla muhabbet etme imkani olmadi .. aktarsin bir karamsar haberi ozaman gorur anyayi turk pasaportu

Yaşınıza ve konuşma kibarlığınıza saygı duyuyorum ama şu gizem olayı BENİ DELİ EDİYOR!

Söylersen ne olacak KAP'a açıklama yapmadığımız için ceza mı yicez?

Hayır arkadaş nerden bilelim biz senin işkembeden sallamadığını. Eski bir yönetici ve ismini babanızla bile paylaşmadığınız bir futbolcu...

PEKİ O ZAMAN BU FUTBOLCU DÜNYA'DAN BİRİSİ Mİ DİYE SORSAM? Kusura bakmayın bana dikkat çekmek için yazıyormuşsunuz gibi geliyor. Hoş isim söyleyip kaynak uyduranlara bile inanmıyorum ya ben isim yok kaynak yok

Dün özellikle rica ettim dedim ki söyleyecekseniz tam söleyin, söylemicekseniz de boşuna millete umut pompalamayın...

Alin o adami iceri alin alin .. brnuma pis kokular geldi :rolleyes:

İşi Zor Hajronun.

Inan bana böyle oyuncular Türkiye´de is yapar. Avrupa´nin yüksek seviyesinde ne yapar bilemem ancak Türkiye´de yapar.

Cocuk süratli, güclü, bazuka gibi sutlari var, ortalari, frikikleri iyi. Türkiye´de hizli ve güclü oldun mu is yaparsin.

Eneramo gibi ayilar adam oldu bu ligde. Emenike kazmasi adam oldu. O yüzden Lig icin süphem yok. Baya faydali olur

Futboliçe mümkünse sadece iddaa oynasın gerçi onda da pek başarılı değil ya neyse .

BdoVLlXCUAAQmgX.jpg

Arkadaşlar başkanın bir dıdısının dıdısının dıdısından bir duyum aldım. Şuan çok önemli bir transfer ile uğraşıyolarmış. Eğer transfer gerçekleşirse burası bayram yerine döncekmiş o derece yani...

Lütfen isim sormayın. Şimdi ismi söylersem Kap'a bildirim yapmadan açıkladığım için ceza yeriz. Ama size ipucu veriyim. Transfer edeceğimiz oyuncunun 2 kolu 2 bacağı var. Ağzının üstünde burnu, burnunun üstünde 2tane gözleri var. Haa bu arada unutmadan gözlerinin üzerinde de kaşları var. Size son bir kıyak daha 2 eli ve 2 ayağı da var.

Eee transfer gerçekleşince baya ünlü olurum artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt