Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asil cahil sensin...

United'in maçlarina bak Ferdinand ve Vidic oynayinca ne kadar hata yaptiklarini görürsün.

Servet onlardan daha iyi oldugunu demiyorum, fakat onlardan çok daha kötü defansci da degil.

Yok artık. Servet onların parmağı dahi olamaz arkadaşım şakamısın.

Nöbete 5 dk falan kilit vurulsa iyi olur Vidic'le Servet kıyaslanıyor ciddi ciddi.

Ne emreymis arakadaş ya

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vidic´le Servet´i kiyaslayanlari görüyorum :) Bu millet bir harika dostum. Turkish head.

Vidic´in yaptigi hatalari neye göre yargiliyorsunuz? Chelsea, City, Tottenham v.b. maclara göre mi?

Robot mu saniyorsunuz siz insanlari kardesim? Vidic dünyanin en iyi stoperlerinden biridir. Komik olmayin

Arkadaş bir girdim foruma Servetle Vidici aynı cümlede gördüm okumaya korktum.Ve malesef okudum:(

Vidic´le Servet´i kiyaslayanlari görüyorum :) Bu millet bir harika dostum. Turkish head.

Vidic´in yaptigi hatalari neye göre yargiliyorsunuz? Chelsea, City, Tottenham v.b. maclara göre mi?

Robot mu saniyorsunuz siz insanlari kardesim? Vidic dünyanin en iyi stoperlerinden biridir. Komik olmayin

2009da yasamiyoruz ama.

Milletin çogu bu sezon Unitedin maçlarina bakmadigini belli oluyor, siz ancak YouTube videolardaki oyuncuya iyi diyorsunuz galiba.

Vidic ve Ferdinand yaşlandilar hele Ferdinand bu sezon çok hata yapti.

Servetden daha iyi oldugunu demedim; fakat bu sezon fark o kadar büyük degil.

Servet ile Vidic'i kıyaslamak futbola hakarettir.

Sabri ile Alves'i kıyaslamak gibi.

o ve Ferdinand çok yavaş defanscilar.

Servetle bile pek farki yok şuan

Yavaslar diye kötü defansci olduklari anlamina mi geliyor?

Mertesacker mesela dünyanin en yavas futbolcularindan ama bu sene Premier Lig'in en göze batan Defans oyuncusu.

Pozisyon bilgisi kuvvetli olan Defans oyuncularinda hiz cok da gerekli olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt