Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yekta'yı göndermek gibi bir hata yapılmaz umarım

Ne alaka bir topcu kendini 2 dakikada belli eder topa koşmasindan belli cok agır ve gucsuz.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Abartmayın haklı da olabilirsiniz ama bırakın yurt dışını insam başka şehirde yaşamaya başlayınca alışana kadar canı çıkıyor erken karar vermeyin

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abartmayın haklı da olabilirsiniz ama bırakın yurt dışını insam başka şehirde yaşamaya başlayınca alışana kadar canı çıkıyor erken karar vermeyin

Yok insallah iyi oynarda morartir bizi ama boyle zor bir zamanda yabanci kontejanina harcayacan oyuncu sagda cirit atmali skora direk katki edebilmeli bu cok passif duruyor

Yok insallah iyi oynarda morartir bizi ama boyle zor bir zamanda yabanci kontejanina harcayacan oyuncu sagda cirit atmali skora direk katki edebilmeli bu cok passif duruyor

Eyvallah ama yerli statüsünde olacak seneye

Eyvallah ama yerli statüsünde olacak seneye

Seneye alsaydik o zaman yada simdi bir super lig takimina kiralayalim bu adamdan bize fayda gelmez gibi bu sene.

Sabriiiiiii

dany gene klasik danylik yapdi. gonderin bu oyuncuyu ya her mac ayni sey. verin ustune para verin gitsin

Maçı izleyemedim, Emre Can nasıldı?

Yekta şu oyununu ligde de oynasa müthiş olur ama lig maçlarında bu kadar rahat oynayamıyor

Ben hayroyu fena bulmadım belliki şutları can yakacak ama yerli olmalı Emre can ve ibo üzerinde durulmalı ambrodan cacık olmaz bakmayın iki harekete ben alındığı fiyata bakarım birde yabancı ikinci kaleci Aykut olmalı ceyhunun kendi kalesine gönderdiği topta refleks süperdi ha üçüde bir mert etmez malesef o ayrı bu arada finaldeyiiiiiiiiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt