Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vizyon yenilik temizleme şart

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artik onumuze bakmamiz lazim Riera super guzel elinden geleni yapiyor ama yetmiyor + ucreti cok yuksek

Eboue desen oynayinca bildigin en iyi sag bekler .. ama gel gelelim ligde simariyor yerden kalkmiyor takimin hizini kesiyor yerde kalmakla

------------------Muslera------------------------

Eboue------Semih----------Chedjou--------Telles

-----------------Melo-Selçuk--------------------

Bruma--------------Sneijder--------------Amrabat(Burak)

--------------------Drogba-----------------------

kadro yazmaktan sıkıldım ama bir alternatifte bu. (CL İÇİN).

Galatasaray'ımızın 14 ay içerisinde devirdiği rakiplerden bazıları: Manchester United, Schalke, Real Madrid, Porto, Arsenal, Juventus, Ajax.

Sezon sonu :

Aykut

Ufuk

Eray

Aydin

Sabri

Hakan

Eboue

Ceyhun

Yigit

Sercan

Engin

Amrabat

Riera

Listesini umarim Mancini yonetime sunar :)

riera yabancı sınırı olmasa kesinlikle kalırdı takımda. canerden sonra ligin en iyi solbeki. adam 1 senede çözdü solbek olayını bu ballta 20 senedir çözemedi gitti

Lig maçlarına en azından.

Muslera

Chedjou-semih-Gökhan-telles

Yekta melo Selçuk

Wes

Bruma Burak.

İlk lig maçları böyle olmalı. Bruma serbest gf

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağır vasıta chedjouyu o koca totosuyla sağ bekde düşünemiyorum bile. Hallaç pamuğuna döndürürler.

Takımda futbolu süper bilen 2 adam var Sneijder,Riera.Yabancı sınırı olması Riera banko takımda kalır

Ağır vasıta chedjouyu o koca totosuyla sağ bekde düşünemiyorum bile. Hallaç pamuğuna döndürürler.

defans-chedjou-ya-emanet-4615339_6846_o.jpg

Galatasaray'ımızın 14 ay içerisinde devirdiği rakiplerden bazıları: Manchester United, Schalke, Real Madrid, Porto, Arsenal, Juventus, Ajax.

Kusura bakma ama Real Madrid'i yenersek bile onlar bu listte olmamali lazim; bize 10 gol attilar 2 maçda, iki kez rezil olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt