Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedigini anliyorum, fakat bizi bu sezon iki kez rezil eden takimi 'devirdiğimiz rakip' saymak salakliktir.

Biliyorum, 3-1 yendigimiz maç hakkinda konusuyorsun ama bu sezon gördük kim kimi devirdigini.

o zaman sende bir sorun var salaklık diyerek laf mı attın anlamadım ama

senin dar pencerenden bakarsak porto ajax ve arsenal maçları da o listede olmamalıyıd

bu kadar cahillik akıllara zarar

Ah be renkdaşım SÜPER bilen demişim orda dikkat edersen,biraz da anlamaya çalışın ilk önce yazılanları hemen cevap düşünmeyin.

Tevfik ne demek istiyorsun sen ironi yapsan orda Sneijder var normal söylüyorsan saçma burda ben mi düşünmeden konuşuyor oluyorum ?

Yanli Sabrinin sutu gol olsaydi gündem degisirdi,yolsuzluk operasyonu bile gündemden kalkardi

Telles transferi için Rui Costa transferi dondurduk mu demiş arkadaşlar ? var mı böyle bir şey..

Haydaa Geçen Seneki Real madrid Galibiyetini galibiyetten sanmayan adamlar var. O Gün sevinçten deliriyordun arkadaşım,.

Hajrovic hakkındada 2 kelam edeyim. Valla iyi pas atıyor. Başka bir numarasını göremedim şimdilik. Birde attığı 2.şut iyiydi. İlk 11 oyuncusu gibi gözükmüyor. Amrabattan,Rieradan asla daha iyi değil.,Brumadan zaten değil.

Kardes sus artik ya

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış yerden bakıyoruz işte benim için o maçlarda oynayan herkes değerlidir.

Bu kadar kötülediğimiz takım 1 yılda kimleri yenmiş bunu görelim kıymetini bilelim.

Başka Galatasaray yok.

Tabi ki eleştiririz kızarız ama iyi şeyleri de göz ardı etmemeliyiz.

Keyfini çıkarmadıktan sonra bu oyunun ne anlamı kalır ki ?

bende bunu kastediyordum zaten

Tevfik ne demek istiyorsun sen ironi yapsan orda Sneijder var normal söylüyorsan saçma burda ben mi düşünmeden konuşuyor oluyorum ?

Yok İroni yapmadım.Drogba bilmiyor diye bir şey de demedim.Tabi ki biliyor.Ama Sneijder ve Riera'nın futbol bilgileri bence çok üst düzey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt