Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
Kalecinin ismi vermez mi yazıyo bana mı öyle geldi![]()
26 yillik vermeer oldu vermez hahahah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalecinin ismi vermez mi yazıyo bana mı öyle geldi![]()
beyler fishirı çok beğenmişsiniz ama bide brumanın karşısında sag bek oynayan biri olmadığını düşünün sonra tartışalım bence
10 yaş fark olan birine kardeş demek ayıp oluyor ama.
Senin mantığınla biz yarın Chelseayı yenersek bi anlamı olmayacak
evimizde bizi 5-0 yenmişti.
Buna cevap verirsen uzatmam sence Chelseayı yenersek bir önemi olur ?
İyi geceler beyler ! @Emre İnan İyi Geceler Kardeşim.
Arkasinda mi demek istedin?
- Porto, Ajax ve Arsenal gibi hazirlik maçda yenersek önemi olmaz
- CLde bizi 1 maç rezil ederseler sonra yenersek önemi olmaz (BJKlilar için Liverpool'u 2-1 yendikleri maçin önemi var mi?)
- CLde biz onlari yenebilirsek ve tur atlarsak veya tur atlamaya çok yakin olursak önemi var.
Nasil oynadiklarini izledin mi? tek kale oynadilar. Hakem macin icine etti. Balotelli'nin olmayan penaltisini vererek Ajax'in tur atlamasina mani oldu. M.City, Madrid ve Dortmund'lu gruptan neredeyse cikacaklardi, 3. oldular.
Birkac yil sonrasina hazirlaniyorlar Ajax.. F.de Boer'un gelisiyle beraber buyuk degisim, atilim icerisindeler. Yakinda meyvelerini toplarlar..
Evet kendi kendine saçmaladığın için teşekkür ediyoruz.
Gerçekten nasıl bir düşünce yapısıdır çözemedim.
eyvallah
Arsenal, Porto ve Ajax bizi iki kez rezil etmediler ama.
Ve o maçlar zaten önemsiz.
Kimse hazirlik maçlari önemsemiyor.
Cahillik degil, saçmaligi sevmem.![]()
iyi oku bi
Galatasaray'ın Brezilyalı kulübün istediği şartları yerine getirdiği ve oyuncunun birkaç gün içinde Türkiye'ye gelerek kampa katılacağı duyuruldu. Brezilya basını Mancini'nin çok istediği defans oyuncusu Alex ile yaşanan bazı bürokratik sorunların Başkan Ünal Aysal'ın bu olaya el koyarak çözüme kavuşturduğunu yazdı.
Forumda bir kaç troll var sanki.Abuk subuk muhabbetler dönüyor.