Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla kimler olduğu belli gerçekten inanıp mı yazıyorlar yoksa başka biryerlerden sırf eglencesine mi geldiler bilemem defalarca raporlamama ragmen modların birşey yapmamasıda ilginç 1 2 mesajları abuk subuk olsa hadi neyse ama her mesajlarında bir saçmalık var

Forumdan birisidir.İkinci üyelik alıp milleti geriyorlar.Normal hayatta hiç bir bok olmamış afedersin böyle gelip egolarını tatmin ediyorlar.

valla kimler olduğu belli gerçekten inanıp mı yazıyorlar yoksa başka biryerlerden sırf eglencesine mi geldiler bilemem defalarca raporlamama ragmen modların birşey yapmamasıda ilginç 1 2 mesajları abuk subuk olsa hadi neyse ama her mesajlarında bir saçmalık var

Öyle ceza almazlar hocam küfür hakaret yoksa yada kuş olduğu açıkça belli olmaza modların da elinden bir şey gelmez.

Bu tür durumlarda üstüne gideceksin.

aynen renktş

sevgili çok değerli abilerim/kardeşlerim, aranızda leş yerine inatla lesh yazanlar var. allahını seven yapmasın. komple forumdan soğuyorum.

Hazirlik maci da olsa ilk yariya yanlis ciktigimizi dusunuyorum.Madem hakan baltayla ciktik riera yedek kalsaydi.Sagda Eboue veya Sabri baslasaydi.Bu sekilde olmayinca Fischer cok sans yakaladi. İkisi ayni anda oynayinca bu sefer oyuncu degisikligi yaparken sol beke oyuncu kalmadi.Sabri solbekte oynadi.

beyler fishirı çok beğenmişsiniz ama bide brumanın karşısında sag bek oynayan biri olmadığını düşünün sonra tartışalım bence

Fischer'in Bruma'ya gore ustun oldugu yani taktik bilgisi ve son tercihleri, buna sutlari dahil edebiliriz.

Bruma'nin top surusu ve hizlanmasi cok daha iyi. Bunu Fischer'in ilk macindan beri izleyen biri olarak diyorum. Bruma umarim taktik bilgisini, pozisyon olmasini ve son tercihlerini gelistirir..

Bu arada Sneijder ile ilgili bilgili veren italyan gazeteci sampdoria'nın genç bir forveti ile ilgilendiğimizi yazmıştı ne oldu ona. Pek üzerinde durulmadı.

Fischer'in Bruma'ya gore ustun oldugu yani taktik bilgisi ve son tercihleri, buna sutlari dahil edebiliriz.

Bruma'nin top surusu ve hizlanmasi cok daha iyi. Bunu Fischer'in ilk macindan beri izleyen biri olarak diyorum. Bruma umarim taktik bilgisini, pozisyon olmasini ve son tercihlerini gelistirir..

top sürüş hızlanma çalım yeneteği çok iyi brumanın dediğin gibi son vuruşları özel olarak çalışıyor öğreneceği çok şey var ama sağ beksiz takımda fishırı övmelerine kızdım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt