Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hg kardeşim uyum sorunu çekmezsin inş. burdaki arkadaşlarım geneli ne diyosa onu savun aman diyeyim karşıt görüş bildirme.Senin fikrin olmasın onların fikri doğrudur :).Amrabat falan iyi deme sakın kuş diyolar.Ha bi de Emre İnan var ya onun dediklerinin tam tersini de sevilirsin o zaman.Yeni gelen oyuncuya ilk maçı olmasına rağmen salla.Burak keşke oynamasa leş futbolcu de.Fatih Terim'i ve uA yı sevmiyo bi de bu forumdakiler aman diyeyim :)

Ahahahahaha gece gece guldurdun :DD

alex_telles_cartoon__by_mehmetadibellidesign-d706cy7.png

Telles gelsin ,dertler bitsin.

Genç arkadaşlar biraz heyecanlı oluyor. Bazı konularda fevri davranabiliyorlar. Benim yaşım 40 oldu nerdeyse. Ben de bundan 20 sene önce aynı heyecanı yaşıyordum. Şu an daha sakin haldeyim. Diyeceğim şu ki genç arkadaşlara biraz anlayış göstermek gerekli.

melo muslera drogba sneijder bruma bu 5 yabancı dışında geri kalanını temizlemek lazım drogbanında sezon sonu gideceği düşünülürse yerine benzer tipte yakın kalitede birisi alınırsa çok iyi olur

defans hattı bu yabancı kuralında nasıl şekillenicek o daha vahim bir durum semih hadi bir noktaya kadar idare eder yanına deneyimli avrupada iş yapmış pozisyon bilgisi yüksek bir adam olursa semihten verim alabiliriz

beklere gelirsek sabri hakan olmaz yıllardır gördük yerli yok yabancı almak gerekte lanet olası kural belimizi büküyor

bugün golu atan çocuk İbrahim Coskun icin nekadar yetistime bedeli ödememiz lazim? ödemeden oynatamiyoruz galiba

Bugün oynayan ve 2.golümüzü atan İbrahim kardeşimiz Bursa'dan mı gelmişti? Yoksa alt yapı oyuncusu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt