Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin Ronaldo sandığın Amrabatın Hajroviçin önüne bırakamadığı bi pas vardı hatırladın mı ? Daha uzak mesafeden senin tosuna nasıl pas attı Hajroviç aç bi izle bakalım ;) Yanımdaki herkes pozisyona gol dedi ben dedim atamaz bu kazma diye yine yanıltmadı beni sağolsun :) Gerçi Amrabat,Brumadan daha iyi diyen birine bunu niye anlatıyorsam..

Pardon da birader Amrabat dun Bruma ve Hajrodan iyidi . Kendin de yazdigin gibi on yargilarin var Amrabat'a o yuzden objektif degerlendiremiyorsun

Grashoppers basın sözcüsü bile bu çocuk için bizim için büyük bir kayıp değil,zaten verimsizdi 1-2 aydır demesidemi tesadüf. adam 12 maç oynamış sadece 2 tanesi 90 dk.

12 değil 15 oynamış, ortalamaya vurursan 75 dk maç başına. hiç de kötü değil. öyle rakamlara bakarak konuşuyosun iyi güzel de bi de hesaplasan.

Haa Kanka Brumadan İyi Diyorsan İşler Değişir :) O Futbola hakaret. Bruma bu takımın en iyi kanat oyuncusudur.

Çok iyi bir proje hazırlanmalı Ibrahim Coşkun için. Yavaş yavaş takima adapte edilmeli, acele etmeden. Mesela kadroya alıp bazı kazanılmış maçlarda 15-20 dakika oynatılabilir. Böyle böyle tecrübe kazanabilir. Henüz çok erken Ibrahim için. Ligde ezerler

Mancini onun icin cok buyuk bir sans. Hem genclere onem veriyor, hem de dunya capinda futbolcular calistirmis bir isim. Ona aktaracagi futbol temelleri ve tecrubeleri İbo icin cok onemli. Aslinda boyle bir hocan olunca, surekli konusup bilgi alis verisinde bulunacaksin. Bizim topcular antrenman bitince yallah laylaya reinaya. Boyle firsatlar cok nadir gecer insanin eline.

amrabat 2 milyona alınsaydı kötü demezdim.verilen paranın altında ezildi çok net

Pardon da birader Amrabat dun Bruma ve Hajrodan iyidi . Kendin de yazdigin gibi on yargilarin var Amrabat'a o yuzden objektif degerlendiremiyorsun

Kimin ön yargısı var acaba.. 1 buçuk yıldır takımda olan Amrabatla 3 gündür takımda bulan bi adamla ve ilk kez 45 dakika oynayan bi adamla kıyaslıyosun. Kafan yerinde mi senin ?

Transfer sezonu 7 ocak acilmadi mi ?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

sen çalışmalarını sezon içinde yaparsın, tamamlarsın 7 ocak ta da hepsini resmiyete dökersin. 7 ocak'ın dolmasını beklersen transfer yapmak için o transfer yaza ancak yetişir. sonuçta ciddi bir süreç işliyor transfer işlemlerinde. yurtdışı teminat mektupları vs..

Bruma adina cok uzuluyorum ya. Adam bir dogru duzgun mevkisinde oynayamadi. Pozisyonunu yadirgayinca kotu oynuyor, kotu oynayinca ozguvenini kaybediyor, ozguven kaybedince yine kotu oynuyor vs.

Su yabanci sinirlamasinin allah belasini versin...

sen çalışmalarını sezon içinde yaparsın, tamamlarsın 7 ocak ta da hepsini resmiyete dökersin. 7 ocak'ın dolmasını beklersen transfer yapmak için o transfer yaza ancak yetişir. sonuçta ciddi bir süreç işliyor transfer işlemlerinde. yurtdışı teminat mektupları vs..

Tabi, her takim senin dedigin sistemle calisip transfer sezonunu kapatti. Sadece biz kaldik -_-

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Allahini severseniz birdaha bir futbolcu hakkinda FIZIK gelistirsin kelimesini kullanmayin yeter biktim futboldan anlamiyorsaniz fizik diyip anliyormus gibi gostermelik mesaj atmayin!!

Saygilar ,

Gorkem Yildirim

Senin Ronaldo sandığın Amrabatın Hajroviçin önüne bırakamadığı bi pas vardı hatırladın mı ? Daha uzak mesafeden senin tosuna nasıl pas attı Hajroviç aç bi izle bakalım ;) Yanımdaki herkes pozisyona gol dedi ben dedim atamaz bu kazma diye yine yanıltmadı beni sağolsun :) Gerçi Amrabat,Brumadan daha iyi diyen birine bunu niye anlatıyorsam..

şu pozisyonun görüntüsü var mı acaba, herkes izlemeli. ama ilginçtir ki ona bazıları amrabat attı izet alamadı diye yorum yapmış. nereleriyle izlediyseler

amrabat 2 milyona alınsaydı kötü demezdim.verilen paranın altında ezildi çok net

Amrabat ezilmis olabilir de, 2 Milyonluk futbol bile oynamadi. Taraftari deli etmekten baska hicbirsey yapmadi.

Profesyonel bir futbolcuda hic mi estetik olmaz? Ayagina hic mi top yakismaz?

Ne sut atabiliyor, ne orta acabiliyor, ne de adam gecebiliyor. Biraz kicini cikariyor, biraz el ense cekiyor, hesi bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt