Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma Bruma Brumaaa. Adam Şans Bulduğu zaman şiir gibi top oynuyor.

Eğer kanat oyunu oynayacaksak sol kanada yazılması gereken ilk isim.

O senin kendi fikrin bence...

11'e girdikten sonra şimarmazlarsa her zaman başımızın üstünde yerleri var ama bizde ki Türkler gelişeceğine geriliyor...

Selçuk , Semih , Emre ilk formayı giydiklerinde kat kat daha iyiydiler.

Bunlar hep masal. Semih ne yaptıda şımardı playboy a mı soyundu. Gece klüplerinden mi çıkmıyor. Bu taraftar "arda sinema kapattı yeae" diyip Arda nın da başını yedi. Bu türk futbolcu çekememezliğinden kurtulunmadığı sürece hep aynı hikaye olucak.

Bruma'nin potansiyeli kesinlikle daha iyi ama suan bal yapmayan ari kivaminda . Bal yaptigi zaman daha iyi derim ben :D

O balin tadindan yenmez :D

Bu cocugun mutlaka dk'ya gitmesi lazim. Bunun icin surekli oynamali. Oynatamayacaksak kiralayalim bari yurt disina, surekli oynayabilecegi bir yere.

Birde Hayrovici eleştirenler hayatında daha önce sahaya çıkıp topa vurdular mi merak ediyorum...

Bilemiyorum görüntüsünü ama dün net olarak aklımda kalanlardan.

alınca hücumu düşünen ve düşündüğünü uygulayabilen kanat oyuncuları lazım.

izet bence yanlış transfer ama boş adam değil. başarızı olsun da ben demiştim deyip yönetime sallayım diyen o kadar çok taraftar var ki, taraftar denmez aslında ya neyse.

Katılırsınız katılmazsınız;

Bence takımın kritik bölgelerinde ( 1 santrafor, forvete yönelik ortasaha, ofansif kanatlar , defansif kanatlar,1 stoper, kaleci ) yabancı olmalı.

Yerli kalitesi bunu kaldıramıyor. Daha doğrusu istediğimiz kalitede yerli yok.

Geriye Stoperlerden biri, Santraforlardan biri kısacası çiftli oynayan mevkilerden biri kalıyor. Yani çift santrafor oynuyorsak biri yerli olabilir gibi mesela.

Bunu kupa maçlarında nerdeyse tamamı yerlilerden oluşan kadrolarımızda gördük.

Bir anda takım en iyi ihtimalle biraz seviyesi yüksek (o da bazen) Anadolu takımı havası veriyor.

sen çalışmalarını sezon içinde yaparsın, tamamlarsın 7 ocak ta da hepsini resmiyete dökersin. 7 ocak'ın dolmasını beklersen transfer yapmak için o transfer yaza ancak yetişir. sonuçta ciddi bir süreç işliyor transfer işlemlerinde. yurtdışı teminat mektupları vs..

devre arası transferde bu dediğin yapılmaz, hele ki hocan takımı ancak tanımışken.

Bruma Şuanda Portekizin En İyi 2.Kanat Oyuncusudur. Tartışmak Bile Saçmadır.

Hazırlık maçında futbolcuları çok beğenenleri ve yerin dibine vuranları anlamak çok güç gerçekten de.

En basitinden 11'de olan oyuncular beraber oynamamış daha önce. Mesela, Hajrovic'i eleştiriyorsunuz da sahada Sneijder ve Drogba'yla oynasa çok farkeder.

Ben futboldan anladığımı iddia etmem ama saçmalayıp da bilmiş gibi konuşanlar da kusura bakmasın.

alınca hücumu düşünen ve düşündüğünü uygulayabilen kanat oyuncuları lazım.

izet bence yanlış transfer ama boş adam değil. başarızı olsun da ben demiştim deyip yönetime sallayım diyen o kadar çok taraftar var ki, taraftar denmez aslında ya neyse.

Düşündüğümüz zaman yabancı kontenjanında saçma bi transfer gibi duruyor. Ama kimi alırdık ki ? Alalım Naniyi,Valenciayı tamam hadi tribünde mi oturacaklar. Yerli olursa zaten bundan iyisi Arda sadece. O yüzden yerli meselesinin hallolması gerekiyor

Taffarel yedek kaleci almayacagiz demisti dün mactan önce. Stoper ve Orta Sahaya kesinlikle en az birer yerli alternatifi sart (kuvvetli alternatifler)

Hatta ligde kullanabilecegimiz yerli bir kanat oyuncusu da fena olmaz. Hajrovic ve Bruma disinda kanat yok, yerli yok.

Brumaya daha fazla ekmek yedirtmeliyiz ve antremandan sonra bir saat sneijder top vurmayi ögretsin ... Bruma bence cok normal bir oyuncu 12 million degeri kesinlikle yok .

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt