Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes istediği oyuncuları eleştirebilir. Kimse burda bana veya başkasına sen bu adamı eleştiremezsin, hemen eleştirmeyin, saçmalamayın, futboldan anlamıyon vb. gibi hakaretlerle gelmesin.

Aykut

Ufuk

Eray

Aydin

Sabri

Hakan

Eboue

Ceyhun

Yigit

Sercan

Engin

Amrabat

Riera

Kadrodisi kalmis yayalim :trollfacce.gif:

Düşündüğümüz zaman yabancı kontenjanında saçma bi transfer gibi duruyor. Ama kimi alırdık ki ? Alalım Naniyi,Valenciayı tamam hadi tribünde mi oturacaklar. Yerli olursa zaten bundan iyisi Arda sadece. O yüzden yerli meselesinin hallolması gerekiyor

ben kaleci, stoper, ortasaha, oyun kurucu, kanat ve forvet toplamda 6 oyuncunun kaliteli yabancı olması gerektiğini düşünüyorum. onun dışındakiler de en iyi yerliler olmalı veya gelecek vadedenler olmalı. takımda muslera, melo, sneijder, drogba ayarında 1 stoper ve 1 kanat olduğunu düşünsene. semihin de performansı artar, kanatta oynayacak diğer oyuncunun da.

Allahini severseniz birdaha bir futbolcu hakkinda FIZIK gelistirsin kelimesini kullanmayin yeter biktim futboldan anlamiyorsaniz fizik diyip anliyormus gibi gostermelik mesaj atmayin!!

Saygilar ,

Gorkem Yildirim

Sneijder'in fizik kapasitesi, Xavi'nin veya Iniesta'nın sanki çok yüksekmiş gibi işte bu yorumlar hep. Sneijder 2010'da en iyi orta saha seçilmişti. Iniesta ve Xavi'de her zaman en iyi orta saha oyuncuları ama adamlarda hesapla ne kadar kas çıkar bak.

Adımlamasını bilmeyen, depar atarken topu ayağına yapıştıracak tekniği olmayan adam fizik geliştirse ne olur.

Misal Emre Çolak, sol da adam bomboş dururken sağ tarafa daha zorunu yapmam lazım diyerek markajda ki adama pas çıkarıyorsa bu fizik ile değil zeka ve mantalite ile alakalı bir sorundur. Ve gelişmesi çok zor.

Misal şimdi de Bruma fizik olarak çok güçsüz diyorlar, alakası yok. Adamın ayakları yere basmıyor. Koordinasyonu çok zayıf. Bunu düzeltemezse 2.lig seviyesinin üzerinde futbol oynayamaz. Ama düzeltirse de first class takımların listesine girer ve yıldız olabilir.

Bruma topu ayagina aldiginda ( Bende potansiyel var beni superstar YAPIN ) diye bagiriyor . Umarim teknik heyet Bruma'ya cok iyi bakar ve 2. Ribery'miz olur

eğer telles falanda gelecekse bence arenadaki nispeten kolay geçecek maçlarda kaleye ufuğu geçirmek lazım.

her an agresifleşip forumda birilerine laf çakabilirim.en iyisi uzaklaşmak

Bruma'nin tabiki cok calismasi lazim.

Lakin: top teknigi, hizi, calim yetenegi vs messi/ronaldo potansiyeli var adamda.

Tek yapmasi gereken zaaflarini cok calisip duzeltmek, ornegin: finishing, hava toplari, kuvvet, defansif oyun vs

yahu bizim devre arasında yapılmaz diyorum, ne alakası var brezilya ile. devre arası öyle 2-3 ay önceden çalışmaya başlayarak transfer de yapılır.

ne demek ne alakası var brezilyayla. biz alex telles i brezilyadan almıyor muyuz? adam sezonu kapatmamışmı? ligi tamamen bitirmiş yeni sezon için planlama yapacak olan bir takımdan oyuncu almak daha kolay değilmidir? bu oyuncu kampın ilk gününde takımda olmalıydı diyorum çok basit bişey söylüyorum.

nedir bu transfer dönemi ile bi anda türeyip ona buna çamur atıp trollük yapanlar. bunların ne olduğunu, asıl amaçlarını görmek için ne gerekiyo? yöneticiler uyuyo mu, resmen dalga geçiliyo burda bizimle bir takım kuşlar tarafından ve hala çanak tutuluyo bunlar postalanmayıp.

Telles transferi bitsin abi artık. olmayacaksa başkasını alın bu ne böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt