Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne demek ne alakası var brezilyayla. biz alex telles i brezilyadan almıyor muyuz? adam sezonu kapatmamışmı? ligi tamamen bitirmiş yeni sezon için planlama yapacak olan bir takımdan oyuncu almak daha kolay değilmidir? bu oyuncu kampın ilk gününde takımda olmalıydı diyorum çok basit bişey söylüyorum.

yahu neden anlamıyosun ya, dediğimle yazdığın arasında zerre kadar alaka yok. takım geleli 3 ay olmamış bi hoca, eindeki oyuncuları görmeden bana hemen sol bek alın, brezilyada sezon bitiyo ordan alın mı diyecek. bakkaldan karpuz alıyoruz sanki.

nedir bu transfer dönemi ile bi anda türeyip ona buna çamur atıp trollük yapanlar. bunların ne olduğunu, asıl amaçlarını görmek için ne gerekiyo? yöneticiler uyuyo mu, resmen dalga geçiliyo burda bizimle bir takım kuşlar tarafından ve hala çanak tutuluyo bunlar postalanmayıp.

Takip ediyoruz abicim öyle bir sey tespit edilirse cezalarini aliyorlar merak etmeyin :)

Hıncal Uluç Ribery için bunun gibi ikinci ligde yirmi tane adam bulurum gibisinden bişey yazmıştı köşesinde :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılırsınız katılmazsınız;

Bence takımın kritik bölgelerinde ( 1 santrafor, forvete yönelik ortasaha, ofansif kanatlar , defansif kanatlar,1 stoper, kaleci ) yabancı olmalı.

Yerli kalitesi bunu kaldıramıyor. Daha doğrusu istediğimiz kalitede yerli yok.

Geriye Stoperlerden biri, Santraforlardan biri kısacası çiftli oynayan mevkilerden biri kalıyor. Yani çift santrafor oynuyorsak biri yerli olabilir gibi mesela.

Bunu kupa maçlarında nerdeyse tamamı yerlilerden oluşan kadrolarımızda gördük.

Bir anda takım en iyi ihtimalle biraz seviyesi yüksek (o da bazen) Anadolu takımı havası veriyor.

7 yabancı oluyor işte böyle. Zaten olsa en güçlü kadro yine bizde olacak. Ama bu şartlarda rakipte Volkan-Gökhan-Caner gibi bu standartın üzerinde bir 3'lü varken işimiz çok zor.

Bu sorunu çözmek için elimizde ki yabancıların kalitesini çok arttırmamız lazım ki bunu da ne derece yapıyoruz (Hajrovic+Telles= Dany-Amrabat) değişikliği ile ) o da tartışılır.

nedir bu transfer dönemi ile bi anda türeyip ona buna çamur atıp trollük yapanlar. bunların ne olduğunu, asıl amaçlarını görmek için ne gerekiyo? yöneticiler uyuyo mu, resmen dalga geçiliyo burda bizimle bir takım kuşlar tarafından ve hala çanak tutuluyo bunlar postalanmayıp.

Kuslar foruma ekşin katıyor ;)

2 zekasiz elele vermis forum ahalisini cildirtmaya calisiyor :asd:

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telles için 7 milyon euro bana çok fazla geliyor.

Ayrıca bu adamın bizden başka talibi olmaması da şaşırtıcı.

7 yabancı oluyor işte böyle. Zaten olsa en güçlü kadro yine bizde olacak. Ama bu şartlarda rakipte Volkan-Gökhan-Caner gibi bu standartın üzerinde bir 3'lü varken işimiz çok zor.

Bu sorunu çözmek için elimizde ki yabancıların kalitesini çok arttırmamız lazım ki bunu da ne derece yapıyoruz (Hajrovic+Telles= Dany-Amrabat) değişikliği ile ) o da tartışılır.

Hajrovic+Telles transferi ile bu kalite çok artar mı? zor... Umarım son polat dönemi gibi transfer yapmak için bu oyuncuları almamışızdır.

yahu neden anlamıyosun ya, dediğimle yazdığın arasında zerre kadar alaka yok. takım geleli 3 ay olmamış bi hoca, eindeki oyuncuları görmeden bana hemen sol bek alın, brezilyada sezon bitiyo ordan alın mı diyecek. bakkaldan karpuz alıyoruz sanki.

senle anlaşamıyoruz bu konuda. çok ta uzatmak istemiyorum. son mesajımdır. diyorum ki hoca (yani mancini yani takımı tanımayan dediğin kişi) haftalar öncesinden telles'i alın demiş. (nokta)

Telles İçin Bir KAP Açıklaması gelsin artık 2 gündür kafayı yiyecem arkadaş ya.

o zaman anladıkları dilden konuşmalı böyleleri ile, 1 tane bile hakaret etmeden ağzına geleni saydırmalı.

Provoke olmaya gerek yok abicim sonra siz de ceza alirsiniz yazik olur. Ikili tartismalara girmeye gerek yok, kus olduklari tespit edilenler cezalarini aliyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt