Yıldırım Yorgun
Kırmızı Üye
- 20 Temmuz 2013
- 1.575
- 0
- 856
Merhaba Yildirim bey . Galatasarayliligimdan suphe duyuyorsaniz goz ardi ediniz ne beni ne de kendinizi ugrastirmayiniz .
İyi gunler
ben uğraşmak istiyorum, av mevsimi başladı malum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba Yildirim bey . Galatasarayliligimdan suphe duyuyorsaniz goz ardi ediniz ne beni ne de kendinizi ugrastirmayiniz .
İyi gunler
Vallahi burda bizimkilere suc atamam . 6 yasindayken metin oktay'a gonderdiler beni ben 2 ay sonra sikildim gitmicem dedim . Keske simdiki aklim olsa
Provoke olmaya gerek yok abicim sonra siz de ceza alirsiniz yazik olur. Ikili tartismalara girmeye gerek yok, kus olduklari tespit edilenler cezalarini aliyor zaten.
ben kaleci, stoper, ortasaha, oyun kurucu, kanat ve forvet toplamda 6 oyuncunun kaliteli yabancı olması gerektiğini düşünüyorum. onun dışındakiler de en iyi yerliler olmalı veya gelecek vadedenler olmalı. takımda muslera, melo, sneijder, drogba ayarında 1 stoper ve 1 kanat olduğunu düşünsene. semihin de performansı artar, kanatta oynayacak diğer oyuncunun da.
ben uğraşmak istiyorum, av mevsimi başladı malum.
İşte sıkıntımız orda ya işte. En iyi yerlileri şuan almak gerçekten çok zor. Koca ülkede sol bek yok. En iyi yerli sağ bek fenerde. Hal böyle olunca stoperde yabancı kullanmak yerine bekte yabancı kullanmak daha mantıklı hale geliyor. Haa kıyarsın paraya Arda,Mesut,İlkay,Nuri 4lüsünü alırsın sonra istediğin yere yabancı al o ayrı.. Ama diğer türlü hep kadroda bi parça eksik kalıyor. Realde Ronaldo yoksa Di Maria var Cityde Aguero yoksa Dzeko var Barça koskoca Messisiz oynadı yine fark etmedi. Biz bu takımlarla nereye kadar baş edebiliriz böyle ?
emre ç'den bile yetenekli şahsiyet harcanıyosun burda sen, git topunu oyna sen, senin dehana burda erişebilecek adam yok:troll:
Sana mi soracagim birader . Istedigimi yaparim .
Sana mi soracagim birader . Istedigimi yaparim .
yıldırım kardeş, sabahtan beri adama dediğini bırakmadın.![]()