Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz uzattikca böyle haberlerin yapilmasi normal. Hangi isi zamaninda hallettik ki biz?

Aldik dedigimiz adamda pürüz cikiyor, 1 hafta 10 gün sarkiyor, olan planlamaya oluyor.

Sözde kurumsallasiyoruz. Cok zaman varmis gibi rahat davraniyorlar. Surda 10 gün sonra maclar baslayacak.

Gelecek de, antrenman yapacak da, alisacak da, oynayacak da. Galatasaray´in dandik isleri iste

Bak sana birşey söliyim mi? Burda böyle konuşuyoru ama Seni oraya yönetici yapsak eminim sen de onlardan farklı birşey yapmıcaksın. Orda nelerin konuşulduğunu biliyomusun? Ya akıl var mantık var, Ünal Aysal neden milletle uğraşsın istediklerini al demek en kolayı değil mi? Yani adamların suçu Galatasarayın menfaatlerini savunmaya çalışmak mı?

Fikret Orman, "Dany ile bir ilgimiz olduğunu düşünmüyorum" diyerek bu iddiaları yalanladı/sporx

Futbolcuları bir maçla iki maçla değerlendirmek yanlış olur ama Kaliteli ayaklar hemen kendini belli eder..

Örnek ; Hagi'nin geldiği yılları hatırlayanlarınız vardır, Ribery'nin ilk gelen topu havada kontrol edişine Rıdvan Dilmen bile kaliteli biri belli dedi.. Sneijder'in pasları , Drogba'nın ilk maçındaki etkisi , Selçuk'un , Muslera'nın...

Ben Hajroviç'den hiç umutlu değilim çünkü top rakipteyken etliye sütlüye karışmam dercesine bir havası var..

Mesela Bruma'ya bakalım.. Bruma o süper yeteneklerine karşın top rakipteyken dikkat edin hemen defansa geliyor..

inşallah ben yanılırım ama ben umutlu değilim bu Hajroviç'den.. Hele birde yabancı statüsünde oynarsa Amrabat'dan sonra akıllanmadığımız anlamına gelir..

Ronaldinho Kartal'da Ortalık Yıkılıyor | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Zilliyette en üstlerde son haber ile verilmiş Ronaldinho haberi

RONALDINHO KARTAL'DA, ORTALIK YIKILIYOR....

SÖZLERİNE İTİBAR EDİP KENDİNİZİ DE BAŞKALARINI DA ÜZDÜĞÜNÜZ HABERLER MEDYA BU İŞTE!!!!

Bırakın ya kafaya takmayın, bağırıp çağırınca birşeyin düzeldiği de yok hani... Yöneticiler işlerini yapıp bitirsinler ondan sonra onları eleştirme yada tebrik etme hakkı da bize ait... Hırpalamayın kendinizi bu kadar...

Fikret Orman, "Dany ile bir ilgimiz olduğunu düşünmüyorum" diyerek bu iddiaları yalanladı/sporx

Ben bu haberin gerçek olduğuna inanmıyorum, eğer gerçekse Fikret Bey'den ricamdır Türkçe dersi alsın. Bir başkan kendisine sorulan soruya, ilgimiz olduğunu düşünmüyorum diye cevap verebilir mi ya? İlgilenmiyoruz yada İlgileniyoruz. Senden habersiz mi transfer yapılıyor?

Mustafa sarp ı özleyenler TRT 1 i açsın Mehmet battal da var birde cenk varmış sene basında biz istemisiz

Bak sana birşey söliyim mi? Burda böyle konuşuyoru ama Seni oraya yönetici yapsak eminim sen de onlardan farklı birşey yapmıcaksın. Orda nelerin konuşulduğunu biliyomusun? Ya akıl var mantık var, Ünal Aysal neden milletle uğraşsın istediklerini al demek en kolayı değil mi? Yani adamların suçu Galatasarayın menfaatlerini savunmaya çalışmak mı?

Bu isleri halletsinler diye ordalar zaten kardesim. Sizi oraya alalim demek kolay. Biz niye yapalim, onlarin isi bu.

Cok kivirmayi sevmem, Tarik ve Veysel transferlerinde fikrimi söyleyecegim.

Sevmem, etmem de, Eskisehirspor yönetimi sonuna kadar hakli. Git adam gibi iste oyunculari, bugün kamptalardi.

Salih Dursun icin efendi efendi kulübüne gidiyorsun, 2 Milyon + oyuncu teklif ediyorsun da, Veysel ve Tarik´i paket halinde 2 Milyon´a niye almiyorsun? Ondan sonra, vay efenim Besiktas´a vermisler de, Fenerbahce araya girmis almis da, falan filan.

Her transfer icin gecerli degil, pazarlik etsinler, akilli davransinlar, birsey demiyorum. Ancak bazi transferlerde cok sacma davraniyorlar.

Umut Gündogan mesela. Ya ne kadar uzayabilir ki? Yemeyelim birbirimizi. Galatasaray böyle oyuncuyu 1 saatte alamiyorsa yazik yani.

Birakin asmayi kesmeyi de, surda bi anlasalim. Kesin tespit sonra yapilir illaki.

Hajrovic´in yabanci olarak alinmasini kimse cok anlamadi, ben dahil. Ünal Aysal transferine benzemiyor. Özellikle Terim yokken.

Hadi Terim olsaydi, begenmistir, takmistir, israr etmistir derdik de, öyle birsey yok. Mancini´nin de cok tanidigina inanmiyorum.

Hajrovic transferinde bir is var. Ilerde ortaya cikar insallah. Avukatlarimiz iyidir, bi püf nokta gördüler ki aldilar.

Bu kontenjan sisteminde bi yabanci alinacaksa, bu oyuncunun direk katki verecek, CL´de katki saglayacak bir isim olmasini beklerdik.

Hajrovic gelecek sezon icin Türk olursa, transfer hamlesini alkislarim. Su anda katki vermesini beklemekten baska caremiz yok.

Ünal Aysal transferi nasıl oluyor. Gerçekten ibretlik yorumlar.

Sneijder,melo, Eboue, Drogba Ünal aysal transferi

Dany, Amrabat,Riera,Chedju Terim transferi öyle mi..

Hepsini geçtim , isimler hiç önemli değil. Transferde hatalar yapılıyor. Senelerdir yapılıyor. Ve kimse buna dur emiyor.Bunun en büyük sorumlusuda buna tepki vermeyen Taraftardır.

Pazartesi günü : Ünal Aysal hergün bir transfer duyacaksınız..

Salı : Tarık ve Veysel için bjk araya girdi

Çarşamba : Bucaspor ile Umut Gündoğan ile çingene pazarlığı devam ediyor.. ( Onlar 575 bin istiyor biz 573 bin veriyoruz , Onlar İzmir'de bir hazırlık maçının tüm gelirlerini istiyorlar biz 374 biletin parasını istiyoruz vb... )

Perşembe : Telles'de pürüz çıktı

Cuma : Telles için teminat mektubu gönderildi

Cumartesi : Telles'de pürüz var..

:D

dany zu besiktas?

lescottdan ronaldinhodan danye düsdükler :o

Ünal Aysal transferi nasıl oluyor. Gerçekten ibretlik yorumlar.

Sneijder,melo, Eboue, Drogba Ünal aysal transferi

Dany, Amrabat,Riera,Chedju Terim transferi öyle mi..

Hepsini geçtim , isimler hiç önemli değil. Transferde hatalar yapılıyor. Senelerdir yapılıyor. Ve kimse buna dur emiyor.Bunun en büyük sorumlusuda buna tepki vermeyen Taraftardır.

Ünal Aysal´i az cok tanidik. Teknik Direktör israr etmedikce Hajrovic Majrovic gibi adamlari transfer etmez.

Bu is farkli diyorum, cünkü Mancini´nin israrla istedigini düsünmüyorum. Türk pasaportu ile ilgili bir durum mutlaka olmali.

Bu durum düsünüldü ki transfer edildi diyorum. Ünal Aysal´in tarzini az cok biliyoruz artik. Almazdi yoksa Hajrovic´i.

Yabanciyi gectim, yerli transferi de uzuyor. Yahu Umut Gündogan transferi bile aciklanmiyor.

Ya siz Umut Gündogan´i 30 dakikada transfer edemiyorsaniz, gidin sokakta dilencilik yapin.

Böyle seyler sinirlendiriyor taraftari iste. Ondan sonra "Elestirmeyin, yapmayin, etmeyin".

Renktaş eleştirebilirsin en doğal hakkın ama

"Ya siz Umut Gündogan´i 30 dakikada transfer edemiyorsaniz, gidin sokakta dilencilik yapin."

Bu takım asıl senin bu dediğini yaparsa an gelir dilenecek hale gelir! Transferi 30 dakika da değil 5 dakika da yaparlar.

GS; Tarık için ne kadar istiyorsunuz?

ESK; 8 milyon euro

Gs; Tamam kabul ediyoruz

(Eskişehir yöneticileri kendi aralarında konuşuyolar; Kabul etti lannn, keşke daha fazla mı isteseydik)

ESK;Tabi bu oyuncuya borcumuz var 1sezonluk onu da sizin kabul etmeniz gerekir

GS; Tamam kabul ediyoruz.

(Eskişehir yöneticileri kendi aralarında konuşuyolar; Onu da kabul etti lannn, keşke daha fazla mı isteseydik)

ESK; Ama biliyosunuz şimdi bu oyuncuyu size verince bizim eksikliklerimiz oluşuyo, üzerine Yekta'yı da isteriz.

Gs; Tamam kabul ediyoruz.

(Eskişehir yöneticileri kendi aralarında konuşuyolar; Onu da kabul etti lannn, keşke daha fazla mı isteseydik)

ESK; Aslında düşündükçe pazarlığı uzatmayalım sizlerinde bizlerinde zamanı değerli. Anlaşttık gibi birşey küçük bir detay daha kaldı.

GS: Nedir?

ESK; Galatasaray Klübünün tapusunu da istiyoruz.

GS; Tamam kabul ediyoruz...

Hayır, ben bu diyaloğu daha uzatırdım ama daha fazla kafa şişirmek istemedim. Ya siz transferi ne sanıyosunuz oyuncak mı? Bu sözüm kendim dahil herkes için!

Transfer işi klüp okey diyecek, oyuncu okey diyecek, karısı okey diyecek, çocukları okey diyecek, menejeri okey diyecek, 7 sülalesi okey diyecek. Onlara ev araba çocuklarına okul, karısına kuaföre ayarlanacak. Bunlar gönül işleri gelelim maddiyata..

Alıcı klüp ne kadar çabuk almak isterse, satıcı klüp de o kadar uzatmak ister transfer sürecini. Çünkü satan klüp tapusunu verirse bir şansı kalmıcak. Ama süreci uzatırsa o süreçte belki başka klüpler talip olacak fiyatı artıracak.

Süreci uzatmak zaten karşı tarafın istediği en önemli durum. Adam satmıyorum dedikten sonra kafasına vurup alamazsın ya!

Her dediğine tamam dersen de zamanında UEFA'YA GİDEBİLMEK İÇİN ADNAN POLAT'IN KLÜBE BAĞIŞ TOPLADIĞI GİBİ DİLENECEK DURUMA GELİRİZ!

centraou bence tek seçenek alex telles tam bir kumar olur eğer tutmazsa onuda gönderecek takım bulamayabilirz bence en iyisi adı belli keriyeri belli oyuncu almak bu oyuncu 30 yaşlarına dayanmış olsa bile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt